Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Managementkonsult till Business Technology Management

  Stockholm

  Acando Consulting hjälper branschledande bolag och samhällets viktigaste verksamheter att maximera sin verksamhetsnytta och att framtidssäkra sin affär. Ny teknologi och moderna IT-lösningar är ofta nödvändiga möjliggörare och vi kombinerar specialistkunskap inom det området med en djup verksamhetsförståelse och insikt i framtida kundbeteenden. Acando sticker ut genom vår förmåga att skapa förändring – på riktigt. Med vår kompetensbredd kan vi stötta i alla faser av transformation, från strategi till effekthemtagning. 200 managementkonsulter behöver bli ännu fler – är det dig vi letar efter?

  Vi har en spännande resa framför oss där vi sannolikt blir en del av globala CGI, och där våra tjänsteerbjudanden kommer att lyfta ytterligare i ett större sammanhang – du kommer kunna vara en viktig del i att skapa vår nya miljö! 

  Rollen

  Som konsult inom Business Technology Management arbetar du med något av våra erbjudanden inom IT Strategy, IT Operating Model samt IT Sourcing & Supplier Management. Typiska uppdrag hos oss kan involvera översyn och design av IT-strategi och upphandling av IT-tjänster. Det kan också röra implementation av nya processer/system, där vi stöttar våra kunder med det analytiska arbetet och genomförandet.

  Du har en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och bidra med din kunskap till både dina kunder och till dina kollegor.

  Din profil

  • Relevant akademisk utbildning
  • Minst 3 års relevant erfarenhet från konsultverksamhet
  • Förmåga att paketera dina erfarenheter och presentera dig själv
  • Kompetens inom och genuint intresse av att arbeta inom ett eller flera av följande områden:
   • IT Sourcing/Outsourcing
   • IT Governance
   • IT Compliance
   • IT Operativ model
   • Tjänsteorientering
   • Agila metoder 

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!
  Jessica Fogelsjöö, Rekryteringsansvarig, jessica.fogelsjoo@acando.com, +46 (0)72 204 40 80

  Varmt välkommen med din ansökan! 

  *LI-JF1

  Ansök