Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Managementkonsult till Business &Technology Strategy

  Stockholm

  Acando Advisory hjälper branschledande bolag och samhällets viktigaste verksamheter att maximera sin verksamhetsnytta och att framtidssäkra sin affär. Ny teknologi (är ofta möjliggörare) och moderna IT-lösningar är ofta nödvändiga möjliggörare och vi kombinerar specialistkunskap inom det området med en djup verksamhetsförståelse och insikt i framtida kundbeteenden. Acando sticker ut genom vår förmåga att skapa förändring – på riktigt. Med vår kompetensbredd kan vi stötta i alla faser av transformation, från strategi till effekthemtagning.  managementkonsulter behöver bli ännu fler – är det dig vi letar efter?

   

  Rollen
  Som konsult inom Business & Technology Strategy arbetar du med något av våra erbjudanden inom strategiutveckling och realisering. Nyckelord inom vår affärsenhet är bland annat strategisk rådgivning avseende affär och teknologi, verksamhetsutveckling och realisering. Du kommer att arbeta med att handleda och stötta vår kund i sin förändringsresa att bli en mer effektiv organisation där teknik och verksamhet går hand i hand. En förändringsresa som är anpassad utifrån kundens sammanhang, teknologiska mognad och krav på förändringstakt.

  Du har en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och bidra med din kunskap till både dina kunder och till dina kollegor.

  Din roll

  • Du har minst sju års erfarenhet, gärna från ett konsultföretag
  • Du har högskoleutbildning på masternivå
  • Du har gedigen erfarenhet av strategiutveckling, arbete på ledningsnivå, genomförande, metodik och affärsutveckling
  • Meriterande är djupgående branschspecifik kunskap inom retail, healthcare och/eller offentlig sektor alternativt expertkompetens inom tillämpning av nya teknologier
  • Du har förmågan att paketera dina erfarenheter, presentera dig själv och ta en aktiv roll i försäljning

  Vi erbjuder dig
  På Acando är våra medarbetare vår framgång, (och är en av) och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling bland annat genom Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak  och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror att  mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?
  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!
  Jessica Fogelsjöö, Senior Rekryteringskonsult, Jessica.fogelsjoo@acando.com, 072-204 40 80

  *LI-JF1

   

   

  Ansök