Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Managementkonsult till Business &Technology Strategy

  Stockholm

  Acando Advisory hjälper branschledande bolag och samhällets viktigaste verksamheter att maximera sin verksamhetsnytta och att framtidssäkra sin affär. Ny teknologi (är ofta möjliggörare) och moderna IT-lösningar är ofta nödvändiga möjliggörare och vi kombinerar specialistkunskap inom det området med en djup verksamhetsförståelse och insikt i framtida kundbeteenden. Acando sticker ut genom vår förmåga att skapa förändring – på riktigt. Med vår kompetensbredd kan vi stötta i alla faser av transformation, från strategi till effekthemtagning.  Våra managementkonsulter behöver bli ännu fler – är det dig vi letar efter?

  Vi har en spännande resa framför oss där vi sannolikt blir en del av globala CGI, och där vi vill visa marknaden hur våra strategiska managementkonsulter kan lyfta i ett nytt globalt sammanhang – du kommer kunna vara en viktig del i att skapa vår nya miljö! 

  Rollen
  Som konsult inom Business & Technology Strategy arbetar du med något av våra erbjudanden inom strategiutveckling och realisering. Nyckelord inom vår affärsenhet är bland annat strategisk rådgivning avseende affär och teknologi, verksamhetsutveckling och realisering. Du kommer att arbeta med att handleda och stötta vår kund i sin förändringsresa att bli en mer effektiv organisation där teknik och verksamhet går hand i hand. Det digitala är en självklar komponent i allt vi gör och vi är ofta med och hjälper våra kunder med sin digitalisering – i allt från vision till paketering och lansering av nya digitala tjänster, eller identifiering och realisering av effektivitetsvinster.

  Som person har du en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och bidra med din kunskap till både dina kunder och till dina kollegor. Du är inte rädd att sticka ut hakan, och du är nyfiken och drivande både gentemot kund och kollegor.

  Din roll

  • Du har minst sju års erfarenhet, gärna från ett konsultföretag
  • Du har högskoleutbildning på masternivå
  • Du har gedigen erfarenhet av faktabaserad strategiutveckling, arbete på ledningsnivå, genomförande, metodik och affärsutveckling
  • Du är bekväm i digitala miljöer och har gärna en spets inom någon digital del som är nära kopplad till affären; tex online marketing, automatisering/robotisering eller nya affärsmodeller
  • Meriterande är djupgående branschspecifik kunskap inom retail, healthcare och/eller offentlig sektor alternativt expertkompetens inom tillämpning av nya teknologier

  Vi erbjuder dig
  På Acando är våra medarbetare vår framgång och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling bland annat genom Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak  och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror att  mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?
  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!
  Jessica Fogelsjöö, Senior Rekryteringskonsult, Jessica.fogelsjoo@acando.com, 072-204 40 80

  *LI-JF1

   

   

  Ansök