Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Managementkonsult till Finance & Performance Management

  Stockholm

  Acando Consulting hjälper branschledande bolag och samhällets viktigaste verksamheter att maximera sin verksamhetsnytta och att framtidssäkra sin affär. Ny teknologi och moderna IT-lösningar är ofta nödvändiga möjliggörare och vi kombinerar specialistkunskap inom det området med en djup verksamhetsförståelse och insikt i framtida kundbeteenden. Acando sticker ut genom vår förmåga att skapa förändring – på riktigt. Med vår kompetensbredd kan vi stötta i alla faser av transformation, från strategi till effekthemtagning. 200 managementkonsulter behöver bli ännu fler – är det dig vi letar efter?

  Vi har en spännande resa framför oss där vi sannolikt blir en del av globala CGI, och där vi vill visa marknaden hur våra strategiska managementkonsulter kan lyfta i ett nytt globalt sammanhang – du kommer kunna vara en viktig del i att skapa vår nya miljö! 

  Rollen

  Du tycker att det låter intressant att:

  • Få möjlighet att driva utformningen av framtidens ekonomiorganisationer och flöden, genom nära kundengagemang och digitalisering?
  • Stötta företagsledningar med att identifiera, strukturera och implementera sina viktigaste frågeställningar, genom att ta fram övergripande mål och strategier för verksamheten?
  • Bistå bolag som upplever tröghet i sina verksamhetsprocesser att ta reda på om de måste se över sin organisation, sina processer och systemstöd?
  • Hjälpa kunder att möta, realisera och konkretisera framtidens utmaningar inom hållbarhet och mångfald på ett strukturerat och handfast sätt?

  Om du tycker ovan möjligheter låter intressanta tror vi att du kommer att trivas som konsult inom Finance & Performance Management, en affärsenhet inom Acando Consulting.

  Som konsult kommer du att arbeta i kundprojekt inom privat och offentlig verksamhet. Tillsammans med dina kollegor arbetar du även med sälj-, kund-, och metodutveckling i syfte att erbjuda våra kunder en snabbare väg till framgång. Vi är ett stort, modernt bolag som erbjuder möjligheter till dig som vill vara med och bygga en stark och passionerad kultur.

   

  Din profil

  Vi söker dig som har:

  • Civilekonomexamen
  • Ett intresse för utmaningar som idag ligger på CFO eller Business controllerns bord
  • Erfarenhet av förändringsarbete
  • Erfarenhet av projektledning inom ekonomi/finans
  • Erfarenhet från ett annat managementkonsultföretag är meriterande

  Du har en drivkraft att bygga och utveckla relationer, är skicklig på att både se helhet och detaljer samt förstå nya sammanhang. Som person är det därför viktigt att du fungerar väl i samarbete med andra, är lyhörd, hjälpsam och gillar att utmana dig själv. När du arbetar är du en analytisk och kreativ problemlösare, du är noggrann och kan hantera komplexa analyser. Du är kapabel att få saker att hända likväl som att stödja och samarbeta över gränserna hos kund och med kollegor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Jessica Fogelsjöö, Rekryteringsansvarig, jessica.fogelsjoo@acando.com, +46 (0)72 204 40 80

   

   Träffa Jonas som jobbar inom Finance & Corporate Management

   

  *LI-JF1

   

   

  Ansök