Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Managementkonsult till Strategy & Transformation

  Stockholm

  Rollen
  Som konsult inom Strategy & Transformation arbetar du med något av våra erbjudanden inom Strategy Execution, Operational Excellence, Behavior Centric Change samt Leadership. Nyckelord inom vårt affärsområde är bland annat strateginedbrytning, projekt- och programledning, agil transformation och förändringsledning. Du kommer att handleda våra kunder i implementering av nya stöd/system/processer och leda det analytiska arbetet kring strategiska frågeställningar.

  Du har en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och bidra med din kunskap till både dina kunder och till dina kollegor.

  Din profil
  - Du har 3-5 års erfarenhet, gärna från ett konsultföretag
  - Du har högskoleutbildning på masternivå
  - Du har erfarenhet av projektledning, arbete på stakeholdernivå, exekvering, metodik och försäljning
  - Du har förmågan att paketera dina erfarenheter och presentera dig själv

  Vi erbjuder dig
  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling bland annat genom Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?
  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!
  Jessica Fogelsjöö, Senior Rekryteringskonsult, Jessica.fogelsjoo@acando.com, 072-204 40 80

  Träffa Märit, practice lead inom Transformation & Change
  Läs mer om Strategy & Transformation

  *LI-JF1

   

   

   

  Ansök