Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Managementkonsult

  Malmö

  Managementkonsult

  Acando Consulting hjälper branschledande bolag och samhällets viktigaste verksamheter att maximera sin verksamhetsnytta och att framtidssäkra sin affär. Ny teknologi och moderna IT-lösningar är ofta nödvändiga möjliggörare och vi kombinerar specialistkunskap inom det området med en djup verksamhetsförståelse och insikt i framtida kundbeteenden. Acando sticker ut genom vår förmåga att skapa förändring – på riktigt. Med vår kompetensbredd kan vi stötta i alla faser av transformation, från strategi till effekthemtagning. 16 managementkonsulter behöver bli ännu fler – är det dig vi letar efter?

  Rollen

  Som Managementkonsult på Acando får du en viktig roll i våra kunders förändringsresa. Fokus kommer att ligga på strategiska och taktiska frågeställningar inom digital transformation, organisations- och processutveckling, teknikdrivna affärsmodeller, operativa modeller eller IT-strategi och -styrning. Du förväntas utmana, vara rådgivande och föra kundernas verksamhet framåt oavsett om förändringen sker inom verksamheten eller på IT-avdelnigen.

  Du får möjlighet att arbeta bland annat med följande områden:

  • Emerging Technologies Assessment – där du hjälper kunden utvärdera potentialen i och hitta affärsmöjligheter med nya teknologier såsom Robotic Process Automation, Cloud, Blockchain, AI, Agila arkitekturer etc.
  • Dispruptiva affärsmodeller – där du hjälper kunden identifiera och designa nya sätt att skapa värden
  • Transformationsledning – där du leder kunden genom förändring på ett strukturerat sätt för att etablera nya förmågor genom utveckling av både teknik och människor
  • Du har en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och bidra med din kunskap till både dina kunder och till dina kollegor.

  Din profil

  Du har minst 3-5 års erfarenhet, gärna från ett konsultföretag
  - Du har högskoleutbildning på masternivå
  - Du har erfarenhet av projektledning, arbete på stakeholdernivå, exekvering, metodik och försäljning
  - Erfarenhet från manufacturing, supply chain, retail eller tillverkande industri är meriterande
  - Erfarenhet av agila metodologier, design thinking, prototyping är meriterande

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden. 

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vil du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig! Jessica Foogelsjö, jessica.fogelsjoo@acando.com alt. 0722-04 40 80.           

  Rekryteringen sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Glöm inte att bifoga ditt CV och ett personligt brev i din ansökan.

  Vi ser gärna att du ansöker via ansökningsknappen i annonsen och ej via mail.

  Varmt välkommen med din ansökan! 

   

  *LI-JF1

  Ansök