Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Managementkonsulter inom Health till Göteborg

  Göteborg

  Har du erfarenhet av att driva förändringsarbete som managementkonsult eller i andra liknande roller inom hälso- och sjukvård? Är du sugen på nya utmaningar och vill komma till en stark aktör som satsar på att växa ytterligare inom hälso- och sjukvård? Vi på Acando Consulting hjälper våra kunder att ligga i framkant, skapa värde och att lyckas med sina digitala satsningar. Tillsammans med verksamhetsföreträdare och patientrepresentanter optimerar Acando arbetssätt, processer, organisation och teknik för att realisera en effektivare hälso- och sjukvård. Genom förståelse för individens behov och datadrivna insikter säkerställer vi att rätt problem prioriteras- och att lösningarna får en verklig effekt.

  Vill du vara en del av vårt team och driva innovation, utveckling och förändring inom vården? Läs gärna mer om vårt erbjudande inom health.


  Rollen
  Genom att optimera arbetssätt, processer och IT-stöd hjälper vi till att realisera en effektivare hälso- och sjukvård.  Vi arbetar för att digitalisera vården genom att medverka till att utveckla framtidens vårdinformationsmiljö, öka inslaget av ehälsa i vården och ta fram lösningar för minskad vårdkonsumtion med hjälp av preventiva vårdinsatser. Du kommer antingen leda eller ingå i team beroende på din erfarenhet. I nära samarbete med våra kunder kommer du vara med i utvecklingen av deras verksamhet.

  Din profil
  Vi ser att du har

  • Erfarenhet av hälso- och sjukvårdssektorn och dess processer samt brinner för att utveckla detta område
  • En spets inom något av våra erbjudandeområden inom Consulting (”Strategy, Governance & Organization”, ”Supply Chain Management”, ”Performance Optimization”, ”Transformation & Change” eller ”Information & Architecture”)
  • En akademisk examen inom relevant område
  • Minst 3 års erfarenhet utav rollen som Managementkonsult eller motsvarande arbetsuppgifter
  • Behärskar både svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift

  Vi erbjuder dig
  På Acando är våra medarbetare vår framgång.Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy, våra mentorskapsprogram samt utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg och det senaste inom våra fokusområden.Vi satsar mycket på att arbeta över gränserna och lära av varandra. Vi  erbjuder även:

  • En gedigen utvecklingsmodell där du antingen kan gå mot en expertroll eller bredda din kompetens. Men det är inte "up or out" som gäller - huvudsaken är att du trivs hos oss.
  • En avslappnad och öppen stämning, med högt i tak.
  • Trevliga kollegor som du jobbar tätt tillsammans med.
  • Ett nyrenoverat kontor i centrum, med fantastisk utsikt över älven.
  • Friskvårdssatsningar med bland annat gemensam fredagsfrukost och fredagsträning för alla på kontoret.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och värme, och det finns alltid utrymme för att lyfta nya initiativ och idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa, och arbetar aktivt med frågan varje dag.


  Vill du veta mer?

  Hör av dig till Åsa Lindström, rekryteringsansvarig chef, på asa.lindstrom@acando.com, eller till Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

  Varmt välkommen med din ansökan!

   

   

   

  *LI-MM1

  Ansök