Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Managementkonsulter inom Strategy, Governance & Organization

  Göteborg

  Har du jobbat som managementkonsult och har erfarenhet inom strategiutveckling och exekvering? Är du redo för nya utmaningar? Vi söker kollegor som vill hjälpa oss stötta våra kunder på deras resa!

  Rollen

  Som managementkonsult hos oss jobbar du i spännande och varierande uppdrag hos våra kunder, som finns inom alla branscher. Du kommer antingen leda eller ingå i team, beroende på din erfarenhet.

  Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Att stötta seniora beslutsfattare med analyser, beslutsunderlag, råd och genomförandekraft när strategier ska bli verklighet
  • Utveckling av affärs-, IT- och digitala strategier
  • Uppsättning av operativa modeller
  • Tillhandahållande av rådgivning vid omorganisationer och andra förändringar i den operativa modellen

  Din profil

  • Du har minst 3 års erfarenhet av rollen som managementkonsult eller motsvarande
  • Du har erfarenhet av områden som t.ex. strategiutveckling och strategiexekvering, operativa modeller, organisationsutveckling, kundresor och tjänsteutveckling
  • Du har en akademisk examen inom relevant område samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Åsa Lindström, rekryteringsansvarig, asa.lindstrom@acando.com, eller Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

   

  *LI-MM1

   

  Ansök