Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Manager/Senior Manager till Retail

  Stockholm

  Rollen

  Nu finns möjlighet för dig som är intresserad av att utvecklas ytterligare i rollen som Manager/Senior Manager att bli en del av vårt team och leda uppdrag inom Retail på Acando Consulting. Vi erbjuder möjligheten att arbeta med intressanta och utmanande kunder som ger dig variation och utveckling. Du kommer att arbeta i en organisation som både uppmuntrar och utmanar dig samt är lyhörd och värdesätter att du trivs.

   

  Din profil

  Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet som managementkonsult samt erfarenhet av Retailbranschen. Du har betydande erfarenhet av försäljning av managementkonsulttjänster och vill ta ansvar för att utveckla våra kunder och befintliga affärsrelationer. Vidare ansvarar du för dina projekt igenom alla faser: försäljning, planering, uppstart, genomförande och avslut med tillhörande kvalitetssäkring. Du har erfarenhet av frågor som idag ligger på CxO-nivå. Du har en drivkraft att bygga och utveckla relationer och är skicklig på att både se helheten och förstå sammanhanget. Som person är det därför viktigt att du fungerar väl i samarbete med andra, är lyhörd och hjälpsam. När du arbetar är du en analytisk och kreativ problemlösare, noggrann och kan hantera komplexitet och data. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

  Har du erfarenheter inom följande områden/branscher ber vi dig precisera det i din ansökan:

  • Retail (marknad, försäljning, butik, e-handel, logistik, eftermarknad)
  • Strategiutveckling och affärsmodeller
  • Operativa modeller
  • Strategier för och utveckling av digitala lösningar
  • Utformning av förändringsprogram
  • Projektledning och att leda större förändringar

  För att trivas hos oss är det viktigt att du har förmåga att arbeta i team, har ett starkt driv, är lyhörd, social och skapar förtroende.

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Jessica Fogelsjöö, Rekryteringsansvarig, jessica.fogelsjoo@acando.com, +46 (0)72 204 40 80

   

  Skapar lojalitetsprogram verkligen lojala kunder? Läs vår nya djupstudie om svenska lojalitetsprogram

   

  *LI-JF1

  Ansök