Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Program- och projektledare inom ERP

  Göteborg

  Har du jobbat som managementkonsult och har erfarenhet projekt- och programledning, ERP-implementationer och Supply Chain Management? Är du redo för nya utmaningar? Acando Göteborg söker seniora kollegor som vill vara med på vår resa. Vårt fokus ligger hos kunder med huvudkontor i Göteborgsområdet.

  Rollen
  Som konsult hos oss kommer du jobba i spännande och utmanande uppdrag hos våra kunder, som finns inom alla branscher. Du kommer att jobba i varierande uppdrag med allt från ERP-strategier, upphandling av leverantör, implementationsprojekt till change management, och exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Leda förstudier
  • Leda delströmmar
  • Programledare

  Din profil

  Du har

  • minst 3 års erfarenhet av rollen som managementkonsult eller liknande
  • gedigen erfarenhet av ERP-implementationer och processerna runt supply chain management
  • en akademisk examen inom relevant område
  • Du behärskar både svenska och engelska flytande, i såväl tal som skrift.


  Vi erbjuder dig
  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?
  Tveka inte att kontakta Åsa Lindström, rekryteringsansvarig, på asa.lindstrom@acando.com. Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

  Sök tjänsten via knappen nedan, och inte via mail.

   

  Varmt välkommen med din ansökan!


  *LI-MM1

  Ansök