Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Projektledare Dynamics 365

  Stockholm

  Drivs du av att leda stora implementationsprojekt tillsammans med engagerade kollegor? Är det viktigt för dig att vara i en organisation som ligger i framkant vad gäller innovation och kundnytta? Nu finns möjligheten för dig att vara med på resan i vårt projektledarteam inom Dynamics 365 i Stockholm!

  Rollen

  Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa, genom att driva stora implementationsprojekt hos våra kunder. Projekten kan ha olika typ av fokus, som exempelvis förstudie, implementation eller uppgradering och projekten pågår ofta över en längre tid. I rollen som projektledare hos oss arbetar du i nära samarbete med uppdragsgivare liksom kollegor från Acando. Du kommer exempelvis ta dig an uppgifter som resurs-och tidsplanering, leda workshops, ta fram business case samt estimat, och följa upp mot budget. Du är grym på att kommunicera och motivera projektmedlemmarna, för att ni tillsammans ska nå bästa resultat. Med siktet inställt på målet planerar du och organiserar ditt arbete, och ser möjligheter snarare än hinder. Har du vad som krävs? 

  Din Profil

  • Erfarenhet av större projektimplementationer inom ERP, CRM eller andra digitala lösningar (exempelvis e-handelsplattform)
  • Erfarenhet som konsult är meriterande 
  • Erfarenhet av att driva projekt med agila utvecklingsprinciper
  • Certifiering och/eller erfarenhet av något av ramverken Prince, Props, XLPM eller liknande 
  • Relevant högskoleutbildning är meriterande 

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  För mer information kontakta:
  Karin Gutesten, rekryterande chef
  Jacob Ranmo, rekryterare

  Vi rekryterar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

  Varmt välkommen att ansöka!

   

  #LI-JR2

  Ansök