Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Projektledare/Business Analyst

  Göteborg

  Har du tidigare erfarenhet av rollen som Business Analyst eller Teknisk Projektledare? Är du sugen på nya utmaningar och på att utvecklas i din roll som konsult? Vi söker nya kollegor som vill vara med oss och stötta våra kunder på deras resa.

  Rollen

  Som Projektledare eller Business Analyst kommer du att arbeta med verksamhetsanalys, kravinsamling, tekniska kravspecifikationer, problemlösning, projektledning, planering och testkoordinering hos våra kunder, som finns inom alla branscher.

   

  Arbetet innebär stor variation, några exempel på projekt du kan komma att arbeta i är förstudier, informationsmodellering, systemintegrationer och processimplementationer.

  Din profil

  • Du har intresse och erfarenhet av att analysera data, samla in och dokumentera krav
  • Du har en bred förståelse för IT, arkitektur och systemutveckling, samt erfarenhet av att leda workshops
  • Du vill arbeta nära eller tillsammans med användare/kravställare
  • Du har en akademisk examen inom relevant område
  • Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Erfarenhet av agilt arbete samt inom Business Intelligence är meriterande
  • Tidigare konsulterfarenhet är meriterande

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Hör av dig till Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

   

   

  *LI-MM1

  Ansök