Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Rekryterare

  Är du rekryterare med erfarenhet av IT och konsultroller ? Motiveras du av att ditt arbete gör skillnad och har en direkt effekt på framgång? Vill du verka som både rådgivare och expert liksom säkerställa bra rekryteringsprocess gentemot både rekryterande chefer och kandidater? I så fall ska du söka rollen som rekryterare till oss på Acando!

  Rollen

  I rollen som rekryterare hos oss på Acando kommer du ha en stor betydelse för vår framgång! Människorna är vår största tillgång och vi lägger stor vikt vid att både hitta de bästa och mest lämpade individerna liksom vara en arbetsgivare som bidrar till både utveckling och mångfald.

  För att passa i rollen brinner du för att skapa möten mellan människor och att matcha rätt profiler med rätt kompetens. Du kommer att  samarbeta med både rekryterare och researcher liksom med rekryterande chefer.

  I ditt ansvar ingår att arbeta mot uppsatta rekryteringsmål samt säkerställa att våra affärsområden får stöttning och rådgivning i rekryteringens alla faser. Kandidatvård, bygga nätverk samt att arbeta med employer branding är viktiga delar i ditt arbete. Du är resultatfokuserad, har mycket bra initiativförmåga och är både lösningsorienterad och kreativ för att lyckas med dina åtaganden.

  Du kommer att rapportera till Acando´s rekryteringschef och ingå i det centrala rekryteringsteamet på Acando, vilka är stationerade i både Stockholm och Göteborg.

   

  Din profil

  • Minst 1-3 års erfarenhet av att ha arbeta med rekryteringar genom alla dess faser, som behovsanalys, annonsering, search, intervjuer samt kvalitetssäkring är ett krav
  • Erfarenhet av rekryteringar inom både IT och management consulting är meriterande liksom erfarenhet från rekrytering och bemanningsbranschen 
  • Lämplig högskoleutbildning
  • Du är som person glad och positiv. Du gillar att leverera resultat och är både relationskapande liksom handlingskraftig.
  • Du pratar och skriver flytande svenska och engelska.

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och det finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor.

   

  Vill du veta mer?

   

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Angelica Strand, Rekryteringschef, angelica.strand@acando.com

  Välkommen med din ansökan!

   

  *LI-AS1

   

   

  Ansök