Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Researcher Stockholm Deltid

  Stockholm

  Är du envis, kreativ och lösningsorienterad? Har du erfarenhet av att arbeta med telefonen som verktyg, tycker om kontakt med nya människor och är bra på administrativa uppgifter? Då är detta det perfekta extrajobbet för dig! Acando är ett konsultbolag inom IT och management och söker nu dig som är student med minst 3 terminer kvar av studierna och vill arbeta extra på vår rekryteringsavdelning.

   

  Rollen

   I rollen som researcher på vår rekryteringsavdelning kommer du att stötta rekryteringsansvarig och får vara delaktig i hela processen från start till mål. I arbetsuppgifterna ingår headhunting, att boka möten och intervjuer, genomföra telefonintervjuer, ansvara för referenstagningar, hålla kontakt med kandidater i rekryteringsprocesser, delta i kontinuerliga rekryteringsmöten med chefer och göra ett första urval bland inkomna ansökningar. Vi lägger stort värde i att du ska kunna kombinera arbetet hos oss med dina studier på bästa sätt – och dina arbetstider är flexibla. Du lägger ditt schema själv, och tjänsten ligger på cirka 16 timmar per vecka.

   

   Din profil

  • Serviceinriktad och med fördel telefonvana.
  • Erfarenhet av Officepaketet, främst Word, Excel och Outlook
  • Studerar på högskola och har minst 3 terminer kvar på dina studier, gärna inom IT eller personal.
  • Du är som person glad och positiv. Du gillar att leverera resultat och tar gärna initiativ för att leda arbete framåt.
  • Du pratar och skriver flytande svenska och engelska.

   

   Vi erbjuder dig

   På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor.

   

  Vill du veta mer?

   Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

   

  Angelica Strand, Rekryteringschef, angelica.strand@acando.com 46 725 67 14 64

  Hasse Karlberg, Rekryteringskonsult, hans.karlberg@acando.com 46 705 36 72 27

   

   *LI-AS1

  Ansök