Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  SAP-konsult

  Stockholm

  SAP-konsult till vårt Stockholmskontor

  Har du jobbat som konsult tidigare och känner att det är dags att ta nästa steg i din karriär och anta nya utmaningar? Eller är du kanske nyfiken på hur det är att jobba som konsult, och är sugen på att testa något nytt? Hos oss blir du en del av ett härligt team med stor kompetens, och du får möjligheten att jobba inom olika uppdrag och roller. Oavsett tidigare erfarenhet så erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter, och du kommer få möjlighet att växa i din roll. Hos oss blir du en del av ett tight team med hjälpsamma kollegor som både besitter stor kunskap och erfarenhet, och som du även kommer ha roligt tillsammans med. Vi på Acando satsar på att alltid vara i framkant, och hos oss blir du en del av en härlig atmosfär, med ett modernt och flexibelt tänk.

  Rollen

  Det händer mycket inom SAP på Acando och detta medför också roliga möjligheter för dig som är intresserad av att ta nästa steg, och bli en del av vårt team. Rollen som SAP-konsult på Acando är en spännande och varierande roll – där du får vara en del av ett kompetent team med härlig teamkänsla. Det finns olika möjligheter beroende på din tidigare erfarenhet. Och om du är ny och tidigare inte jobbat som konsult får du den coaching och det stöd du behöver, under tiden som du går mot att bli mer självständig.

  De flesta bolag i Sverige använder en äldre version av SAP och där finns det ett stort behov av att upprätthålla och vidareutveckla sin verksamhet. Samtidigt sker en enorm förändring inom SAP med S/4HANA, SAP Cloud Platform, IoT och digitalisering. Det innebär att företag som använder SAP och hela konsultbranschen står inför ett paradigmskifte vilket skapar helt nya utmaningar och möjligheter.

  I rollen som SAP-konsult hos oss kommer du få möjlighet att agera som rådgivare och expert gentemot våra uppdragsgivare och du ingår i ett team med mycket kunniga och trevliga kollegor. Förutom med rena implementations- eller förbättringsprojekt så finns det även möjlighet att arbeta och utvecklas inom SAP S/4HANA där vi redan idag hjälper våra kunder med roadmaps, Proof of concepts, business cases samt implementationsprojekt. Hos oss kan du antingen komma in som junior konsult med erfarenheten från linjeverksamhet eller som en expert sedan flera år i konsultbranschen. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och har via internationella SAP Centers of Excellence ett nätverk från flera orter där vi utbyter kunskap och erfarenhet. Vi arbetar dessutom cross funktionellt i våra leveranser vilket innebär att vi kan hjälpa våra kunder utifrån ett helhetsperspektiv från samtliga affärsområden inom Acando. Det ger oanade möjligheter för både våra medarbetare liksom uppdragsgivare att utvecklas och utmanas inför framtiden.

  Din profil

  Du kan tidigare ha jobbat som SAP-konsult, eller med SAP i linjeverksamhet.

  Du bör även ha erfarenhet, eller ha ett brinnande intresse inom; 

  • Finans
  • Inköp
  • Logistik
  • Produktion
  • Försäljning/Marketing/Service
  • Integration
  • Utveckling/SAP Cloud Platform/IoT
  • UX

  Som person har du lätt för att kommunicera muntligt och i skrift, både på svenska och engelska. Rollen passar bra för dig som är mån om din personliga utveckling, är självgående och initiativtagande, samt har god analytisk förmåga. Det är meriterande med erfarenhet av projektledning inom såväl IT som verksamhetsprojekt.

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Enligt våra medarbetare finns många fördelar med att jobba på Acando. Bland annat tycker våra medarbetare att det är väldigt roligt att vi ligger i framkant vad gäller S/4HANA. De tycker också att vi har bra förmåner, god sammanhållning, samt trevliga aktiviteter och fester. Våra medarbetare upplever att det finns en trygghet inom bolaget, där de får möjligheten att jobba tillsammans med hjälpsamma och drivna kollegor.

  Vill du lära känna våra kollegor mer? Gå gärna in och kolla på våra medarbetarfilmer 😊

   

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Thorsten Reutenauer, Business Unit Manager och Rekryterande chef, thorsten.reutenauer@acando.com


  Sofia Lindquist, Talent Aquisition Assistant, Sofia.lindquist@acando.com

  Vi rekryterar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ser gärna att du ansöker via ansökningsknappen i annonsen och ej via mail.

  Varmt välkommen att ansöka!

  #LI-SL1

  Ansök

  Träffa våra medarbetare

  Anders L. Nilsson, supply chain- och SAP-konsult ”Det är otroligt häftigt att genomföra det andra bara får se på PowerPoint”

  Anders har jobbat på Acando sedan vi var ett 10-tal personer i en lägenhet på Östermalm. Nu är han konsult inom supply chain-frågor och arbetar med SAP som system. I Anders senaste projekt var han och kollegorna först i Sverige med att migrera kunden till SAP:s senaste mjukvara.

  Kristina Rönnebjerg, SAP-konsult "Det är en skön känsla när man klarat av något helt nytt”

  Kristina jobbade med SAP på verksamhetssidan i 10 år. Men för ett halvår sedan bestämde hon sig för att byta riktning och börja jobba som konsult på Acando. Nu sitter hon med leveransansvar hos en av våra kunder.