Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  SCRUM master / Agile Coach till vårt CX team

  Göteborg

  Acando CX (Customer Experience and Commerce) växer och behöver dig! Vi jobbar med webb, CMS, e-handel och andra IT-projekt som är avgörande i hur ett företag säljer sina tjänster och produkter mot slutkund. Nu är vi på jakt dig som är SCRUM-master och/eller Agil Coach. Vi jobbar med allt från tidiga faser till utveckling och ständig förbättring. Läs mer om oss här.

   

  Rollen

  Som konsult hos oss blir du en del av den gruppering som arbetar med Customer Interaction. Vi hjälper våra kunder att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter och undvika dess fallgropar. Du kommer jobba brett eftersom våra kunder är en mix av stora globala aktörer och medelstora lokala företag. Vårt fokus ligger hos våra kunder i Göteborgsregionen. Du kommer

  • jobba nära både juniora och seniora kollegor, i tight relation med kunden
  • kommer att arbeta som SCRUM-master i ett eller flera uppdrag, det kan både vara in-house uppdrag men även uppdrag på plats hos kund
  • jobba i team och coacha dessa till framgångsrika lösningar
  • arbeta med olika typer av kunder, i olika typer projekt med allt från tidiga analysfaser till att utveckla system i produktion

   

   

  Din profil

  • Du tycker om att göra skillnad och att med kunden och ditt team göra bättre lösningar och tjänster
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Du har jobbat minst 3 år i agila uppdrag, t.ex. som utvecklare, kravställare eller SCRUM master. Givetvis är det meriterande som haft SCRUM-master rollen men att vara villig att lära sig nytt och växa är minst lika viktigt
  • Du erfarenhet inom tekniker som stödjer ett agilt arbetssätt, till exempel JIRA eller TFS
  • Meriterande är erfarenhet från e-handel, webb, CMS, både headless och etablerade plattformar (så som SiteCore, Episerver, SDL och AEM)

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy, mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Tveka inte att kontakta rekryterande chef, Mats Råde, på mats.rade@acando.com, 0703 11 88 19. Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt 070-878 89 15.

   

  Varmt välkommen att ansöka via knappen nedan!

  Ansök