Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Scrum Master

  Malmö

  Affärsområdet Digital accelererar den digitala transformationen och använder morgondagens teknik för att adressera dagens utmaningar hos våra kunder. Tillsammans med våra kollegor inom koncernen är vi en av de största skandinaviska aktörerna i branschen som skapar affärsnytta av Management och IT. Våra medarbetare är erkända konsulter med spetskompetens inom sitt område och våra kunder finns inom de flesta branscher.

  Acando satsar på att tillhöra konsulteliten inom agil metodik, för att konstruktivt hjälpa näringsliv och offentlig sektor inom det digitala området. Vi stärker nu ytterligare våra agila leveranser och organisationen i stort.

  Rollen

  Vi söker en utpräglad Scrum Master profil som brinner för sitt område men nu vill ha möjligheten att utvecklas professionellt i interaktion med några av regionens mest spännande kundbolag och transformationsprojekt. Rollen är för rätt person en möjlighet att tillsammans med passionerade kollegor utveckla en avdelning som kommer att skapa bestående förändring hos våra kunder.

  Som Scrum Master kommer ditt uppdrag vara att utveckla de bästa tänkbara scrum teamen. Du kommer att coacha i de agila cermonierna, arbeta med kontinuerliga förbättringar och leda genom att vara en tjänande ledare. Många gånger behövs det även hjälp att stötta utvecklingsorganisationer utanför teamen med att ta fram processer och införa Agila metoder.

  Personen vi söker kommer vara med och utforma affären framåt, driva utvecklingen inom Acando via vårt ”Agile Center of Excellence” samt coacha och utbilda kollegor internt kring agilt arbetssätt och scrum metodik.

  Din profil

  • Relevant högskoleutbildning
  • Scrum Master certifiering är ett krav.
  • Minst ett års erfarenhet av rollen som Scrum Master
  • God förståelse för mjukvaruutveckling och digital utveckling
  • Erfarenhet av att införa/arbeta med agilt arbetssätt i olika typer av organisationer
  • Erfarenhet av olika agila metoder och ramverk såsom Scrum, Kanban och SAFe är meriterande.
  • Erfarenhet från roll som projektledare, teamledare och coach är meriterande
  • Förståelse för rollen som konsult och attraheras av möjligheten till professionell utveckling på flera plan.
  • God svenska samt engelska i tal och skrift.

  På det personliga planet letar vi efter individer som är självständiga med stark drivkraft och som har förmågan att utmana och ta egna initiativ. För att lyckas i den här rollen ska du ha ett genuint intresse för teamdynamik och agilt utvecklingsarbete. Du har erfarenhet av att bygga långsiktiga relationer med kollegor och eftersom du kommer att ha mycket kontakt med olika stakeholders är det viktigt att du är strukturerad, har ett stort engagemang, är kommunikativ och samt har ett holistiskt perspektiv

  Utmärkande för dig är att du tar det tjänande ledarskapet på stort allvar, är prestigelös och en mycket god förebild.

   Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av bl.a. mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap och konsultverktyg.

  Vår företagskultur präglas av våra värderingar mod, empati och tydlighet. Vi har högt i tak och det finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer? Kontakta gärna Kristoffer Johansson, Ansvarig rekryterare, kristoffer.johansson@acando.com , 0709 38 78 18

   

   

  #LI-KJ1

  Ansök