Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  BI-konsult

  Stockholm

  Acando Analytics är en ledande digital konsultpartner inom Advanced Analytics och Beslutsstöd (Business Intelligence). Våra kunder har ett ständigt ökande behov av hjälp inom Microsoft Power BI och Azure, och vi söker därför dig med erfarenhet av utveckling som ser fram emot att växa i rollen  som Power BI-konsult. Vi erbjuder dig utbildning, tätt samarbete med våra seniora analyticskonsulter samt riktigt spännande uppdrag hos våra kunder. Vill du vara med på vår resa?

  Rollen
  Som en del av Acando Analytics ingår du i en härlig gruppering av kollegor med vass kompetens inom såväl klassisk BI som Avancerad Analys. Rollerna du kommer anta hos oss varierar - och för rätt person finns stora möjligheter att påverka både roll och uppdrag.

  Din profil 

  Som BI-konsult hos oss bygger du på ett konsultativt, tekniskt och verksamhetsnära sätt system som möjliggör analys och verksamhetsstyrning i kundens organisation. Analytics är ett fokusområde för oss på Acando och vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster just nu. Våra kompetenser sträcker sig ifrån strategi och kravarbete till projektledning, arkitektur och utveckling. De tekniska plattformarna är framförallt Microsoft. Vi har Guld- och Silver-partnerstatus i sju kategorier hos Microsoft. Acando tror på att vara i framkant och jobba med de senaste teknikerna och nu söker vi specialister inom Business Intelligence. Våra paketerade lösningar inom detta område är väldigt unika och genom att kombinera alla Microsofts verktyg (Sharepoint, SQL Server, Office 365, Dynamics AX) skapar vi framtidens lösningar inom Business Intelligence.

  Vi söker såväl juniora som seniora medarbetare och ser gärna att du har: 

  • Minst 2 års erfarenhet av liknande roll
  • Erfarenhet av Microsofts BI-verktyg
  • Relevant utbildning 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

  Meriterande 

  • Azure
  • Avancerad Analys 
  • SQL-utveckling 
  • Data Warehouse

  Vad vi erbjuder dig
  Acando är ett konsultbolag som drivs av mantrat Technhology driven and behavior centric. Vårt sätt att arbeta präglas av vår kompetens inom verksamhet, digitalisering, IT och strategi, vår prestigelöshet samt vårt nytänk. 

  Vi satsar mycket på att arbeta över gränserna och lära av varandra. Våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder dig:

  • En gedigen kompetensmodell där du antingen kan gå mot en expertroll eller bredda din kompetens
  • En avslappnad och öppen stämning, med högt i tak
  • Trevliga kollegor som du jobbar tätt tillsammans med
  • Ett nyrenoverat kontor i centrala Stockholm
  • Friskvårdssatsningar med bland annat gemensam fredagsträning för alla på kontoret

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet, och det finns alltid utrymme för att lyfta nya initiativ och idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  Vill du veta mer?
  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Charlotta Medin, rekryterande chef

  Ida Sonesson, rekryterare

  Varmt välkommen att söka via knappen nedan!

  #LI-JR2

  Ansök