Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Power BI-konsult

  Stockholm

  Acando Analytics är en ledande digital konsultpartner inom Advanced Analytics och Beslutsstöd (Business Intelligence). Våra kunder har ett ständigt ökande behov av hjälp inom Microsoft Power BI och Azure, och vi söker därför dig med erfarenhet av utveckling som ser fram emot att växa i rollen  som Power BI-konsult. Vi erbjuder dig utbildning, tätt samarbete med våra seniora analyticskonsulter samt riktigt spännande uppdrag hos våra kunder. Vill du vara med på vår resa?

  Rollen
  Som en del av Data Advantage ingår du i en härlig gruppering av kollegor med vass kompetens inom såväl klassisk BI som Avancerad Analys. Rollerna du kommer anta hos oss varierar - och för rätt person finns stora möjligheter att påverka både roll och uppdrag.

  Din profil 

  Som BI-konsult hos oss bygger du på ett konsultativt, tekniskt och verksamhetsnära sätt system som möjliggör analys och verksamhetsstyrning i kundens organisation. Analytics är ett fokusområde för oss på Acando och vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster just nu. Våra kompetenser sträcker sig ifrån strategi och kravarbete till projektledning, arkitektur och utveckling. De tekniska plattformarna är framförallt Microsoft. Vi har Guld- och Silver-partnerstatus i sju kategorier hos Microsoft. Acando tror på att vara i framkant och jobba med de senaste teknikerna och nu söker vi specialister inom Business Intelligence. Våra paketerade lösningar inom detta område är väldigt unika och genom att kombinera alla Microsofts verktyg (Sharepoint, SQL Server, Office 365, Dynamics AX) skapar vi framtidens lösningar inom Business Intelligence.

  Vi söker såväl juniora som seniora medarbetare och ser gärna att du har: 

  • Minst 2 års erfarenhet av Power BI eller liknande roll
  • Erfarenhet av Microsofts BI-verktyg
  • Datamodellering
  • SQL-utveckling 
  • Relevant utbildning 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

  Meriterande 

  • Azure
  • Avancerad Analys 
  • Data Warehouse
  • Qlik

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer?
  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Charlotta Medin, rekryterande chef

  Ida Sonesson, rekryterare

  Varmt välkommen att söka via knappen nedan!

  #LI-HK2

  Ansök

  Träffa teamet

  Charlotta Medin

  Business Team Manager

  Vad tycker du kännetecknar ett bra team? 
  Duktiga och ambitiösa medarbetare. Det är bra att ha en blandning av olika åldrar, kön och erfarenheter. Det är viktigt att uppmuntra till hjälpsamhet mellan medarbetarna.

  Vad är det bästa med Acando? 
  Alla duktiga och trevliga medarbetare. Det är en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

  Vad gör du på fritiden? 
  Jag får ny energi av att vara ute i naturen. Det blir mycket friluftsliv som långfärdsskridsko, kajak och vandringar. Jag gillar att laga mat. Sjunger i kör. Tycker också om att läsa böcker.

  Richard Svensson

  Senior konsult

  Varför valde du Acando?
  För att man uttalat satsar inom området jag brinner för, det vill säga BI och dataanalys baserat på Microsofts plattform. Dessutom fick jag ett väldigt positivt intryck till den professionalitet och kompetens som finns inom företaget.

  Vad är det bästa med ditt jobb?
  Den goda möjligheten till att kontinuerligt utveckla sin kompetens. Flexibiliteten i arbetstider, så att den passar både arbete och privat. Alla härliga kollegor, som består av en härlig mix av tjejer, killar, yngre och äldre.

  Vad är ett bra team enligt dig?
  Ett bra team består av en god blandning av erfarenhet, nyfikenhet, kompetens, glädje och kön. Det ska finnas bra verktyg för att hjälpa teamet framåt och det ska vara högt i tak för frågor och svar.