Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Senior Business Controller

  Stockholm

  Vi är Nordens ledande konsultbolag inom management & IT som brinner för att inspirera och stödja våra kunder i deras förändringsresor. Vi levererar bestående värde och innovativa lösningar genom att kombinera affärsförståelse och förändringsledning med ett djupt tekniskt kunnande. Totalt är vi 2000 anställda i fem länder.

  Rollen
  Vi utökar nu vår controllerfunktion och söker en senior Business Controller.
  Som Business Controller ansvarar du för uppföljning och analys inom ett eller flera affärsområden. Du deltar i affärsområdets ledningsgrupp och stöttar affärsområdeschef med ekonomiskt stöd såväl i uppföljning som i affärsbeslut. I samband med månadsbokslut ansvarar du för den operativa rapporteringen till verksamheten och genomför uppföljningsmöten inom affärsområdet. Du kan också bli involverad i den operativa affärsverksamheten och bidra med ditt stöd i offertarbeten och projektuppföljningar. I rollen ingår även:

  • Analys av kund- och projektlönsamhet
  • Budget- och prognosarbete
  • Kvalitetssäkring och delaktighet i bokslut
  • Ad hoc analyser
  • Utveckling och förbättring av processer, rutiner och verktyg

  Din profil

  • Du har akademisk examen eller annan relevant eftergymnasial utbildning
  • Du har minst fem års erfarenhet inom uppföljning och analys
  • Du har goda IT-kunskaper och är en avancerad användare av Excel
  • Erfarenhet av Qlikview är ett plus, likaså arbete med Maconomy samt BPC
  • Erfarenhet från tjänstebranscher och av redovisning är meriterande

  Du har en förmåga att få saker att hända i en dynamisk och flexibel miljö, att använda din analytiska förmåga till att se både helhet och detalj och du har ett intresse av att bidra med din kunskap till både beslutsfattare inom verksamheten och till dina kollegor.

  Vi erbjuder dig
  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling bland annat genom Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?
  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!
  Jessica Fogelsjöö, Senior Rekryteringskonsult, Jessica.fogelsjoo@acando.com, 072-204 40 80

  *Li-JF1

  Ansök