Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Senior Dynamics-konsult inom finans

  Göteborg

  Vi växer inom Dynamics och behöver dig! Har du erfarenhet av stora implementationsprojekt och vill jobba med långsiktiga kundrelationer? Är du en lagspelare som gillar resultat och vill utvecklas? Då kan du vara den medarbetare vi söker till vårt dynamics-team på Acando i Göteborg!

  Rollen

  Som senior konsult inom Dynamics hos oss i Göteborg är du med och leder implementationsprojekt hos våra större kunder, med inriktning på de finansiella processerna. Du sätter dig in i kundens verksamhet och skapar lösningar efter att ha analyserat och fångat upp kundens krav. Med Dynamics 365 (AX) som verktyg hjälper du våra kunder att uppnå sina affärsmässiga mål. Du kommer att ansvara för hela implementationsprocessen hos kund, och även delta i aktiviteter så som kravställning och workshops. Här finns möjligheter för dig som vill utmanas att bygga upp din kompetens i nya uppdrag, och därför läggs stor vikt vid samarbetsförmåga och verksamhetsförståelse. Som konsult får du hos oss chansen att utvecklas inom Dynamics och de områden du brinner för. Då vi ofta åtar oss stora projekt får du också arbeta med och utbyta erfarenheter med våra grymma kollegor från andra delar av Acando. Det finns även möjlighet att få uppleva andra delar av Sverige, och bege sig ut på vägarna!

  Din profil

  • Relevant högskoleutbildning som till exempel civilekonom,
   systemvetare eller liknande
  • Konsulterfarenhet
  • Erfarenhet av Dynamics AX
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet av större implementationsprojekt

  Meriterande

  • Certifiering inom Dynamics
  • Erfarenhet av projektredovisning
  • Kunskap inom serviceprocesser

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Vill du höra mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Malin Wickberg, rekryterande chef

  Jacob Ranmo, rekryterare

  Skicka gärna in din ansökan omgående. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan ansökningstiden har gått ut.

  Varmt välkommen att ansöka!

   

  Se vad Luchezar tycker om rollen som applikationskonsult!

  Eller vill du veta mer om våra Dynamicsmedarbetares åsikter, läs vår blogg!

  #LI-JR2

   

   

   

  Ansök