Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Systemutvecklare

  Västerås

  Systemutvecklare till Acando Västerås

  Att arbeta med något som är roligt och stimulerande är de flesta människors dröm. Vissa trivs bäst av att få analysera, utforska, specificera, utveckla eller konfigurera. Andra av att driva projekt, sätta upp komplexa tekniska lösningar, utbilda eller entusiasmera. Somliga är duktiga på mycket och andra är experter.

  Vi söker dig som vill jobba med problemlösning, har passion för kundnöjdhet genom teknik och att utveckla systemlösningar. Du är en pålitlig genomförare som älskar att lära dig nya saker. Känner du igen dig i den beskrivningen och söker ett intressant sammanhang så kan det vara dig vi söker till vårt SAP-team i Västerås!

  Rollen

  Affärssystemet är hjärtat i ett företags verksamhet och krävs för att upprätthålla produktivitet och vidareutveckla verksamheten. Nu sker en renässans inom SAP med SAP S/4HANA, SAP Cloud Platform, IoT och digitalisering. Det innebär att företag som använder SAP står inför helt nya utmaningar och möjligheter. 

  I rollen som utvecklare inom SAP hos Acando kommer du att vara en viktig kugge i leveransen gentemot våra kunder och ingå i ett team med mycket kunniga och trevliga kollegor. Förutom med rena implementations- eller förbättringsprojekt så finns det även möjlighet att arbeta och utvecklas inom användbarhet (UX), mobilitet och SAP S/4HANA, integration och datamigrering där vi redan idag hjälper våra kunder med implementationsprojekt.

  Din profil

  För att lyckas i rollen tror vi att du:

  • Har god svenska och engelska i såväl muntlig som skriftlig kommunikation
  • Har akademisk utbildning med inriktning mot systemutveckling
  • Har 1-3 års erfarenhet av att arbeta systemutveckling
  • Har lätt för att lära dig utvecklingsverktyg och förmåga att sätta dig in i andras programkod
  • Har ett gott självledarskap och eget driv
  • Har hög kreativitet och lösningsfokus med tillfredsställelsen av en nöjd kund i baktanke

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Henrik Smidskog, Rekryterande chef, henrik.smidskog@acando.com 
  Hasse Karlberg, Rekryterare, hans.karlberg@acando.com

  Vi rekryterar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ser gärna att du ansöker via ansökningsknappen i annonsen och ej via mail. Varmt välkommen att ansöka!

  #LI-HK2

  Ansök