Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Talent Acquisition Specialist

  Har du erfarenhet av att rekrytera IT profiler? Gillar du att vara kreativ och tänka utanför boxen för att locka talangerna samt arbeta med dina egna nätverk? Brinner du liksom vi för att attrahera, rekrytera och behålla våra talanger/medarbetare? Ja då är du den vi söker!

  Rollen

  I rollen som Talent Acquisition Specialist hos oss på Acando kommer du ha en stor betydelse för vår framgång! Människorna hos Acando är vår största tillgång och vi lägger stor vikt vid att både hitta de bästa och mest lämpade individerna liksom vara en arbetsgivare som bidrar till utveckling, jämställdhet och mångfald.

  För att passa i rollen som Talent Acquisition Specialist brinner du för att skapa möten mellan människor och att matcha rätt profil med rätt kompetens. Du kommer att få arbeta inom två av våra affärsområden och stötta dess ledningsgrupper liksom arbeta nära dess rekryterande chefer. Vi arbetar enligt våra värderingar Mod, Empati och Tydlighet och ser att det ska vara en röd tråd i hela rekryteringsprocessen.  För att stärka vårt varumärke har vår Talent Acquisition organisation ett nära samarbete med Acando´s marknadsavdelning och tillsammans driver vi ett antal employer branding initiativ där du kommer att få vara involverad. Vår Talent Acquisition organisation är en central funktion inom Acando och vi samarbetar även nära med HR. Hos oss får du möjlighet att bidra till utveckling av våra processer, synlighet och engagemang samt själv utvecklas inom ramen för Talent Acquisition.  

  Din profil

  • Minst 3 års erfarenhet av att ha arbeta med rekryteringar genom alla dess faser, som behovsanalys, annonsering, search, intervjuer samt kvalitetssäkring
  • Erfarenhet av IT rekryteringar
  • Erfarenhet av employer branding är meriterande
  • Certifiering inom Cut-e är meriterande alternativ annat testverktyg.
  • Lämplig högskoleutbildning
  • Du är som person glad och positiv. Du gillar att leverera resultat och tar gärna initiativ för att leda arbete framåt.
  • Du pratar och skriver flytande svenska och engelska. 

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor.

   

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Angelica Strand, Head of Talent Acquisition, angelica.strand@acando.com

     *LI-AS1

   

  Ansök