Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Teamledare till Acando Trainee & konsult

  Malmö

  Rollen

  För dig som brinner för att coacha och utveckla andra människor och som är en stark konsultförebild i din roll idag kan detta vara nästa utmaning i din karriär.

  Acandos traineeprogram är ett av marknadens vassaste och tillika populära program och vänder sig till topptalanger med ett fantastiskt driv. Programmet sträcker sig över tre år med målsättningen att utveckla marknadens bästa konsulter.

  Teamledarrollen inom traineeprogrammet är kanske en av de roligaste, mest stimulerande och givande chefsroller man kan ha. Du får möjligheten att forma, coacha och stötta framtida nyckelpersoner inom konsultbranschen med fokus på accelererat lärande och personlig utveckling för våra talanger.

  Vi söker dig som är intresserad av en kombinerad roll som konsult på Acando & teamledare till vårt traineeprogram. Dels söker vi teamledare för vår nya kull som börjar i augusti 2019 men även ledare till de traineer som idag går år 1 och år 2 på programmet. Du blir ansvarig för din egen traineekull och får stöd från övriga ledare såväl från Acando som traineeprogrammets ledningsgrupp. Du kommer att tillhöra en engagerad och dedikerad grupp ledare som brinner för att utveckla våra traineer och traineeprogrammet ytterligare!

  Rollen omfattar personalansvar- och ett visst resultatansvar för din gruppl traineer och i tillägg har du också ett ansvar att, tillsammans med andra ledare driva och vidareutveckla programmet. Personalansvaret omfattar bland annat att hantera konsultärenden, säkerställa mentorer och faddrar, genomföra utvecklingssamtal, hålla i teammöten, hålla dig uppdaterad om utveckling och prestation samt Performance Management. Parallellt med ansvaret som Teamledare kommer du att ta en roll som konsult på Acando och arbeta mot en mycket stark och välprofilerad kundportfölj.

  Din Profil

  Du arbetar antagligen i en konsultroll idag, kanske är du managementkonsult med förmågor inom digitalisering eller förändringsledning. Kanske är du kunnig inom områden som business analysis, agilt eller innovativ affärsutveckling. Oavsett vilken inriktning du har, så tror vi att du brinner för konsultyrket och vill nu fortsätta din utveckling inom ledarskapsdimensionen.

  Du bör ha minst fem års arbetslivserfarenhet (varav minst tre som konsult) Tidigare ledarerfarenhet är meriterande då rollen är krävande genom att det är många olika typer ansvarsområden samt att du behöver kunna coacha och stötta traineerna i konsultyrket.

  Du har:

  • Starkt intresse för ledarskap / utvecklade ledaregenskaper
  • Du har en mycket god förståelse för värderingar och kultur och hur det leder till prestation över tid.
  • Relevant högskoleexamen
  • Flytande svenska i tal och skrift

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Läs mer om vårt Traineeprogram.

   

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!
  Kristoffer Johansson, Rekryteringsansvarig, kristoffer.johansson@acando.com, +46 (0)709 38 78 18

   #LI-KJ1

  Ansök