Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Teknisk arkitekt

  Göteborg

  Som teknisk arkitekt på Acando utvecklas du till fulländning inom arkitektområdet. Vi levererar lösningar på Microsofts molntjänster men även på andra plattformar/teknikstackar.

   

  Läs mer här om vår satsning inom området!

   

  Rollen

   

  Som teknisk arkitekt leder du våra leveranser inom system-, applikations- och gränssnittsutveckling. Du analyserar behovs- och kravbild och omvandlar dessa till övergripande lösningsarkitektur vars implementationer du både leder och själv deltar i från ax till limpa. Med din starka kommunikations- och samarbetsförmåga leder du både kund, kollegor och partner framåt till rätt lösning i tid. Du utvärderar och applicerar olika arkitekturella principer/ramverk/mönster och best practise för att skapa en robust och förvaltningsbar teknisk lösning till kortast möjliga implementationstid och kostnad. Du håller ständig koll på den tekniska utvecklingen och fattar snabbt nya verktyg och tjänster som kan användas.

   

  Din profil

   

  • Du älskar ny teknik och testar gärna nya ramverk som andra inte ens har nosat på i strävan att skapa moderna och innovativa lösningar till dina kunder
  • Du har en utbildning inom IT och har arbetat ett par år med systemutveckling
  • Arbetat 3-5 år med system- och lösningsarkitektur
  • Du är lyhörd och hjälpsam, och trivs i samarbete med andra
  • Väl bekant med Azure och en eller flera Azure-tjänster
  • Du har levererat lösningar inom något av följande områden: .NET, Microsofts molntjänster/Azure, C# eller scriptramverk
  • Du har flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Det är ett plus om du har praktisk erfarenhet att leverera Microsoftbaserade molntjänster till kunder

   

  Vi erbjuder dig

   

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy, mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg såväl som det senaste inom våra fokusområden.

   

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. 

   

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer? 

   

  Tveka inte att kontakta rekryterande chef, Clas Kärrlund, på clas.karrlund@acando.com. Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt 070-878 89 15. 

   

  Varmt välkomen att ansöka via knappen nedan!

   

  *LI-MM1

   

  Ansök