Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Teknisk Lösningsarkitekt/Lead developer Dynamics

  Stockholm

  Vill du tillhöra ett team där just din insats kommer göra stor skillnad och du får ta mycket ansvar? Älskar du att ta fram smarta lösningar på komplexa kundbehov? Då är detta utmaningen för dig!

  Rollen

  Som teknisk lösningsarkitekt/lead developer inom affärsområdet Dynamics 365 är du övergripande ansvarig för den tekniska lösningen i stora implementationsprojekt. Du kommer att vara en nyckelperson som tar viktiga beslut inom både arkitektur, teknik och integration i tätt samarbete med en funktionell lösningsarkitekt. Tillsammans tar ni fram lösningar på våra kunders behov. Du leder både utvecklare, applikationsexperter och affärskonsulter. Du är en inspiration för våra juniora medarbetare, och du tycker det är roligt att hålla och leda workshops samt möta kunden för att ta fram förslag på tekniska lösningar. I ditt arbete ingår även att samordna resurser och ansvara för performance-frågor under och efter pågående implementation. Du kommer ingå i ett grymt gäng som alltid sätter kunden och medarbetarna i fokus. 

   

  Din profil

  • Erfarenhet som lösningsarkitekt eller lead developer i Dynamics AX/365-implementationer
  • Gärna konsulterfarenhet

  Du har kunskap inom något/några av följande områden:

  • Azure
  • Microsoft Dynamics 365 (AX, CRM)
  • Windows server
  • SQL
  • Visual Studio
  • Team services
  • Infrastruktur

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Erik Lindeberg, rekryterande chef

  Jacob Ranmo, rekryterare

  Skicka gärna in din ansökan omgående. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

  Varmt välkommen!

  Läs mer om våra medarbetares åsikter i Dynamics-bloggen!

  #LI-JR2

   

  Ansök

  Träffa teamet

  Omar Ali Omar

  IT Technical Consultant Dynamics 365

  Varför valde du att börja jobba på Acando?

  För att Acando är bäst! Här får du tillgång till en enorm kunskap från jätteduktiga kollegor. Du har alltid någon som kan hjälpa dig, oavsett vad problemet är.

   

  Beskriv ett uppdrag du jobbat med.

  Jag har varit i många olika uppdrag. Senast var jag med och uppgraderade en kunds miljö till Dynamics 365, där jag även hjälpte kunden med monitorering och dokumentation av miljön. Jag hade hela tiden en nära relation till kunden.

  Erik Lindeberg

  Business Team Manager Dynamics 365

  Vad tycker du kännetecknar ett bra team?

  Till att börja med är det viktigt att känna varandra, och att känna till varandras styrkor och svagheter. Det skapar en trygghet och därmed bättre förutsättningar. En mix av ålder, kön och bakgrund skapar ofta en bra gruppdynamik.

   

  Vad får dig att vilja gå upp på morgonen?

  Jag har alltid tyckt att det är roligt att träffa folk och har en strävan att lära mig något nytt av de personer jag omger mig med. Jag känner att det finns ett härligt driv och en bra anda på kontoret. Dessutom tycker jag att det är stimulerande att omge mig av kompetenta kollegor. Jag gillar utmaningen med att få ut rätt personer på rätt uppdrag. Att få till den där rätta matchen blir enklare ju mer jag lär känna mitt team.