Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Testledare

  Borlänge

  Testledare till Acandos Borlängekontor!

  Vill du bli en del av ett företag med tekniken i framkant och samtidigt få ha naturen runt hörnet? Brinner du för testledning och känner dig redo att följa med på resan för att fortsätta bygga Dalarnas bästa arbetsplats? Trivs du i en familjär arbetsmiljö där du har möjlighet till inflytande och flexibilitet? Då kan du vara den vi söker – läs vidare!

  Rollen

  Som en del av vårt team kommer du som Testledare tillsammans med både juniora och seniora kollegor hjälpa våra kunder på deras digitaliseringsresa. Du kommer få möjligheten att delta i utvecklingen av nya erbjudanden där du ges stora möjligheter att själv påverka och växa i din roll; antingen genom att bredda din kompetens eller fördjupa den inom ett visst område.

  Din profil

  • Du har de senaste åren arbetat med att leda tester och effektivisera testprocesser
  • Du har erfarenhet av testverktyg och automatiserade tester, har arbetat med testfall och har kännedom kring kravhantering
  • Du har en teknisk förståelse och förmågan att arbeta nära både utvecklare, användare och kravställare
  • Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom relevant område
  • Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
  • Tidigare konsulterfarenhet är meriterande liksom certifiering enligt ISTQB eller SSTB
  • Som person är du analytisk, ansvarsfull och noggrann. Du är flexibel och kan lätt anpassa dig till nya kunder, situationer och arbetssätt

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Fredrik Hoel, Rekryterande chef, fredrik.hoel@acando.com
  Hasse Karlberg, Rekryterare, hans.karlberg@acando.com

  Vi rekryterar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ser gärna att du ansöker via ansökningsknappen i annonsen och inte via mail. Varmt välkommen att ansöka!

   

  *LI-AS1

  Ansök