Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Utvecklare Datalager och Datasjöar

  Göteborg

  Kan man bada i en datasjö? Det tror vi på Acando, om du gillar att bada i information och affärsnytta! Vi utökar nu vårt Analytics-team med ännu fler backend-utvecklare som brinner för datalager, datasjöar och datadriven arkitektur. 

  Acando Analytics är i ett expansivt skede och vi fortsätter våra satsningar inom Datalagerutveckling, mycket drivet av vårt framgångsrika ramverk Darwin, som idag används av över 30 kunder. Med kunskap inom allt från Advanced Analytics och Machine Learning till Agile Data Warehouse och det senaste inom visualisering är vi väl positionerade att möta den ökande efterfrågan från våra kunder. Vill du vara med på vår resa? 

  Vill du jobba i projekt tillsammans med erfarna kollegor inom analytics såväl som affärssystem, digitalisering, e-commerce och CRM? Vill du göra stor skillnad hos våra kunder genom ditt stora intresse för bearbetning av data i stora mängder? Då är detta jobbet för dig. 

   

  Rollen

  Du kommer arbeta i projekt tillsammans med kollegor inom visualisering, affärssystem, CRM, förändringsledning mm. Du får lära dig vårt framgångsrika ramverk, Darwin, för automatiserad byggnation av datalager i molnet. I våra leveranser kombineras ofta datasjöar och strömmande data för att möjliggöra traditionell analys såväl som Machine Learning och andra mer avancerade tillämpningar. Vår primära partner är Microsoft, men även Qlik och Google spelar ofta också en viktig roll. 

   

  Din profil 

  Vi tror att du matchar flera av nedanstående kvalifikationer: 

  • Universitetsgrad i datavetenskap, systemutveckling eller motsvarande 
  • Minst 2-3 års erfarenhet av datalager och liknande tillämpningar
  • Erfarenhet av Microsofts teknikplattformar, inom Analytics (t.ex. SQL Server, Azure SQL/DW, Datalake, m.m.) eller motsvarande plattformar baserade på Googles teknik eller motsvarande.  
  • Förståelse för och erfarenhet av att modellera data 
  • Erfarenhet av att fånga krav och omsätta i lösning. 
  • Erfarenhet av att ha tagit analysmodeller hela vägen från prototyputveckling till implementation i verksamhetsprocesser 
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon av våra fokusbranscher: detaljhandel, tillverkning och/eller sjukvård 
  • Erfarenhet av att samla data ifrån IOT-baserade lösningar värderas högt 

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy, mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg såväl som det senaste inom våra fokusområden. 

   Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.  

   På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder. 

   

  Vill du veta mer? 

  Tveka inte att kontakta rekryterande chef, Git Carlsson, på git.carlsson@acando.com. Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt 070-878 89 15.  

  Varmt välkommen att ansöka via knappen nedan! 

   

  *LI-MM1

  Ansök