Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  UX/UI Designer till vårt CX team

  Göteborg

  Acando CX (Customer Experience and Commerce) växer och behöver dig som brinner för design och användarupplevelser! Vi jobbar med webb, CMS, e-handel och andra IT-projekt som är avgörande i hur ett företag säljer sina tjänster och produkter mot slutkund. Nu är vi på jakt dig som är UX/UI Designer. Vi jobbar med allt från tidiga faser till utveckling och ständig förbättring. Läs mer om oss här.

  Rollen

  Som konsult hos oss blir du en del av teamet som arbetar med Customer Interaction. Vi hjälper våra kunder att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter och undvika dess fallgropar. Våra kunder är en mix av stora globala aktörer och medelstora lokala företag. Vårt fokus ligger hos våra kunder i Göteborgsregionen. Du kommer

  • jobba nära både juniora och seniora kollegor, alltid i tight relation med kunden
  • hjälpa kunden att definiera och förstå sin kunds behov, beteenden och drivkrafter
  • definiera, visualisera och testa framtida koncept i form av prototyper
  • arbeta med exempelvis Sketch, inVision, Axure

   

  Din profil

  • Du tycker om att göra skillnad och att med kunden och ditt team göra bättre lösningar och tjänster
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Du har minst 2 års erfarenhet som Interaktions Designer eller User Experience Designer
  • Du känner dig bekväm med att jobba nära kund med personas, scenarios, user journeys, effektkartläggning, wireframes, prototyper och användbarhetstestning.
  • Förståelse för tekniska aspekter är viktigt, kunskap inom HMTL, CSS och JavaScript är meriterande
  • Meriterande är erfarenhet från e-handel, webb, CMS, både headless och etablerade plattformar (så som SiteCore, Episerver, SDL och AEM)

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy, mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Tveka inte att kontakta rekryterande chef, Helena Strahl, på helena.strahl@acando.com., 073-0874291. Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt 070-878 89 15.

   

  Varmt välkommen att ansöka via knappen nedan!

  Ansök