Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Vi söker dig som är IT-konsult inom Cloud!

  Stockholm

  Du kommer att jobba i Digital Transformation - Cloud Transformation-teamet vars huvudinriktning är att jobba med större företag och organisationer och deras utmaningar med olika moln- och serverbaserade system. Det kan vara migrering till molntjänster, svara på en förfrågan tillsammans med andra enheter inom Acando, agera som expert (SME) i olika projekt eller genomföra en utredning av ett företags IT-infrastruktur. Vi ser gärna att du redan idag har ett djupgående personligt intresse för molnlösningar som möjliggör nya sätt att arbeta för våra kunder. 

  Rollen

  Du kommer att vara en nyckelperson som bidrar till att driva och ta fram efterfrågad material för att kunna ta viktiga beslut inom både arkitektur och teknik. Tillsammans tar vi fram lösningar för våra kunders behov och du samarbetar med flera kompetenser. Du är en inspiration för våra juniora medarbetare och du tycker det är roligt att hålla och leda workshops samt möta kunden för att ta fram olika förslag på lösning. Du kommer bli en del av ett slagkraftigt gäng som alltid sätter kunden och medarbetarna främst.

  För att trivas hos oss och bli framgångsrik är det viktigt att du har stark personlig drivkraft, är lyhörd, social samt prestigelös. Man skall vilja utvecklas tillsammans med dig. Du trivs med stor frihet att definiera och ta ansvar för din egen leverans. 

  Din profil

  • Relevant högskoleutbildning
  • Minst 2 års erfarenhet av en liknande roll
  • Affärsmässig, stort eget driv och gillar utmaningar
  • Du är kapabel att få saker att hända likväl som att stödja
  • Drivs av att förstå och sätta sig in i kundens problem och behov
  • Analytisk och kreativ problemlösare
  • Drivkraft att bygga och utveckla relationer för att skapa stark samarbetsförmåga
  • Flytande engelska i tal och skrift
  • Molntjänster som Office 365 eller G Suite
  • Molnplattformar som Azure eller Amazon Web Services
  • En eller fler certifieringar/intyg inom området
  • Identitets- och åtkomsthantering kopplat till molnet – arkitektur, design och uppsättning
  • Nätverk – arkitektur, design och uppsättning i samband med införande av molntjänster

   

   Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer?
  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör av dig!

  För mer information kontakta Tomas Videfors (chef, Digital Core - Cloud Transformation): +46 721 58 12 01 alt. tomas.videfors@acando.com eller Fredric Idmark +46 721 60 82 74 alt. Fredric.idmark@acando.com

   

  #LI-FI1

  Ansök