Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Vill du bli vår nästa juniora applikationskonsult inom Dynamics?

  Stockholm

  Är du nyexaminerad inom exempelvis affärssystem eller IT, eller har du några års erfarenhet av att arbeta med affärssystem, logistik eller CRM och vill vidga dina kunskaper? Vill du få möjligheten till en utvecklande karriär inriktad mot affärssystem och delta i spännande konsultuppdrag samtidigt som du utbildas i konsultmässighet och affärsutveckling? Då ska du söka till vår satsning Dynamics Accelerate!

  Rollen

  Nu öppnar vi åter upp för ansökan till vår juniorsatsning Dynamics 365 - Dynamics Accelerate för dig med intresse för affärssystem och CRM. För dig som börjar väntar en brant inlärningskurva och du måste vara beredd på att ta ett stort personligt ansvar. Vi har ett nära samarbete med Microsoft, där Acando blivit utsedd till partner of the year, samt är medlem i Microsofts Inner Circle vilket innebär att Acando är topp 1 % av Microsofts partners i världen.

  Du får möjlighet att arbeta med stora förändringsprojekt i spännande företag. Du är med och bidrar till att företag effektiviserar sina processer och ökar sin försäljning. I rollen som juniorkonsult kommer du att arbeta med verksamhetsnära system som genomsyrar hela företaget. Du kommer att bli tilldelad en mentor samt en fadder. Du får både intern och extern utbildning för att främja din professionella och personliga utveckling. Dynamics på Acando arbetar idag med spännande och intressanta uppdrag hos kända varumärken, som gör sin resa mot den digitala marknaden. De arbetsuppgifter du i rollen som applikationskonsult kan utföra är t.ex. krav -och testledning, design och konfigurering, workshopledning och processkartläggning.

  Du får en specialiserad inriktning mot just Microsoft Dynamics 365, och även möjlighet att certifiera dig inom flera områden. Tack vare utbildningarnas kvalitet och spetsinriktning ges mycket goda möjligheter att göra kometkarriär inom just Dynamics 365 på Acando. 

  Din profil

  • Relevant högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, CRM, industriell ekonomi eller systemvetenskap
  • Erfarenhet av att ha arbetat med affärssystem i gränslandet IT/verksamhet är meriterande
  • Flytande kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
  • Ett brinnande engagemang för lärande och personlig utveckling
  • Ett intresse för relationsskapande och samarbete
  • Resultatorienterad

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer?

  Rekryterande chef, Carina von Mecklenburg

  Rekryterare, Jacob Ranmo

  Här kan du se en kortfilm av vår integrerade Dynamics 365-lösning på Deltaco!

  Träffa Luchezar och hör hans tankar om jobbet som applikationskonsult inom Dynamics

  Eller vill du veta mer om våra Dynamicsmedarbetares åsikter, läs vår blogg!

  #LI-JR2

   

   

   

   

  Ansök