Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Vill du jobba med Modern Integration?

  Malmö

  Har du också sett ljuset och vill digitalisera affärsprocesser inom och mellan företag med hjälp av Modern Integration? Acando Digital Connect har jobbat med integration i närmre 30 år, och tillsammans med våra partners Microsoft, Oracle, SAP har vi designat och byggt några av de mest affärskritiska lösningarna. Nu behöver vi bli fler.

  Rollen
  Modern Integration innebär för oss lösningar implementerade med molntjänster som API-gateways, lättviktiga integrationsverktyg, löst kopplade meddelanden med köer och meddelandebussar. Som konsult kommer du få jobba med dessa delar i spännande uppdrag hos våra kunder, som finns inom alla branscher. Du kommer bli en del av ett härligt team med både juniora och seniora kollegor.

  Din profil
  Ovanpå din systemutvecklarbakgrund har du erfarenhet av minst ett par av följande (företrädesvis som molntjänster):

  • API GW (tex Azure API Management, Apigee, Mule API Manager, IBM API Connect, 3scale, TIBCO Mashery etc)
  • MQ (Azure Service Bus, IBM WebSphere MQ, Oracle Service Bus)
  • iPaaS (Azure Logic Apps, Dell Boomi, MuleSoft Anypoint, etc.)
  • Erfarenhet utav “klassisk” integration på tex BizTalk eller någon annan plattform är också intressant, men vi ser att din ambition och driv finns i att arbeta med nya molnbaserade integrationsverktygslådor
  • Du behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift

  Vi erbjuder dig
  På Acando är våra medarbetare vår framgång.Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy, våra mentorskapsprogram samt utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg och det senaste inom våra fokusområden.Vi satsar mycket på att arbeta över gränserna och lära av varandra. Vi  erbjuder även:

  • En gedigen utvecklingsmodell där du antingen kan gå mot en expertroll eller bredda din kompetens. Men det är inte "up or out" som gäller - huvudsaken är att du trivs hos oss.
  • En avslappnad och öppen stämning, med högt i tak.
  • Trevliga kollegor som du jobbar tätt tillsammans med.
  • Ett nyrenoverat kontor i centrum, med fantastisk utsikt över älven.
  • Friskvårdssatsningar med bland annat gemensam fredagsfrukost och fredagsträning för alla på kontoret.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och värme, och det finns alltid utrymme för att lyfta nya initiativ och idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa, och arbetar aktivt med frågan varje dag.

  Vill du veta mer?
  Kontakta Andreas Crona, ansvarig chef, på andreas.crona@acando.com. Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15. Sök tjänsten genom att klicka på ”ansök” nedan. Varmt välkommen med din ansökan!

  Ansök