Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Vill du lära dig Power BI?

  Göteborg

  Acando Analytics är en ledande digital konsultpartner inom Advanced Analytics och Beslutsstöd (Business Intelligence). Våra kunder har ett ständigt ökande behov av hjälp inom Microsoft Power BI och Azure, och vi söker därför dig med erfarenhet av utveckling som ser fram emot att växa i rollen  som Power BI-konsult. Vi erbjuder dig utbildning, tätt samarbete med våra seniora analyticskonsulter samt riktigt spännande uppdrag hos våra kunder. Vill du vara med på vår resa?

  Rollen
  Som en del av Acando Analytics ingår du i en härlig gruppering av kollegor med vass kompetens inom såväl klassisk BI som Avancerad Analys. Rollerna du kommer anta hos oss varierar - och för rätt person finns stora möjligheter att påverka både roll och uppdrag.

  Din profil
  Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och arbetar idag som konsult inom t.ex. webutveckling. Du har ett intresse för området Analytics, en god kännedom om Microsofts teknikstack samt viss erfarenhet av Power BI (eller andra BI-relaterade verktyg). Du har lätt att förstå och kommunicera med verksamheten, och besitter förmågan att omsätta dess krav i tekniska lösningar som du kan visualisera på ett bra sätt. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift.

  Vi ser att du uppfyller två eller fler av följande punkter:

  • Goda kunskaper inom webbutveckling med .Net och JavaScript
  • Goda kunskaper inom Azure samt inom datamodellering och SQL
  • Goda kunskaper inom visualisering, förmågan att förstå krav samt designa tilltalande och användarvänliga gränssnitt

  Vad vi erbjuder dig
  Acando är ett konsultbolag som drivs av mantrat Technhology driven and behavior centric. Vårt sätt att arbeta präglas av vår kompetens inom verksamhet, digitalisering, IT och strategi, vår prestigelöshet samt vårt nytänk.

  Vi satsar mycket på att arbeta över gränserna och lära av varandra. Våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder dig

  • En gedigen kompetensmodell där du antingen kan gå mot en expertroll eller bredda din kompetens. Men det är inte "up or out" som gäller - huvudsaken är att du trivs hos oss.
  • En avslappnad och öppen stämning, med högt i tak.
  • Trevliga kollegor som du jobbar tätt tillsammans med.
  • Ett nyrenoverat kontor i centrum, med fantastisk utsikt över älven.
  • Friskvårdssatsningar med bland annat gemensam fredagsfrukost och fredagsträning för alla på kontoret.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet, och det finns alltid utrymme för att lyfta nya initiativ och idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  Vill du veta mer?
  Hör gärna av dig till Magnus Björk, ansvarig chef, på magnus.bjork@acando.com, eller till Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

  Varmt välkommen att söka via knappen nedan!

   

  *LI-MM1

  Ansök