Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Vill du ta din karriär inom Dynamics 365 till nästa nivå? Sök Dynamics Elevate!

  Göteborg

  Har du nått en utvecklingsplatå och undrar hur du kan komma vidare i din karriär? Önskar du inget annat än att få djupdyka ordentligt i någon del av Dynamics 365 eller att få bredda dig inom Dynamics 365-plattformen för att få en förståelse för den enorma kraften i produktsviten?

  Inom Dynamics 365 på Acando satsar vi nu på ett utvecklingsprogram för dig som senior konsult eller senior i en linjeroll, Dynamics Elevate. Målet är att ta in ett fåtal duktiga personer som får chansen att bygga vidare på sin spets eller bredd inom ramarna för ett strukturerat utvecklingsprogram med målet att skapa riktigt framstående konsulter och arkitekter.

  Microsoft Dynamics 365 har som produkt haft en skarp tillväxt av ny funktionalitet senaste åren och kommer nu kontinuerligt släppa nya funktioner som en del av Cloud och One Version. Vi på Acando har alltid legat i framkant av utvecklingen och levererat den senaste tekniken till våra kunder och vi vill gärna att du är med och bidrar ytterligare till detta!

  Vad är Dynamics Elevate?

  Dynamics Elevate är programmet för dig som idag är senior inom Microsoft Dynamics 365 och har en stark drivkraft och vilja att lyfta dig till nästa nivå i din karriär. Under 18 månader kommer du att arbeta i branschens mest spännande och ledande projekt med påverkan på våra kunders framgång och samtidigt förkovra dig avseende:

  • Konferenser och kompetensutveckling – du får garanterad plats att delta på ett par bransch- eller produktspecifika konferenser så som UG, NRF, Ignite
  • Utbildning och certifieringar – du får chansen att fördjupa dig, t.ex. inom Dynamics 365, Azure, Power Platform etc.
  • Coachning - i form av individuella samtal med ämnesexperter på bransch eller produktområde
  • Vidareutveckling – du får förmånen att driva initiativ för att vi på Acando ska ta oss till nästa nivå inom Dynamics 365
  • Internationell erfarenhet – du får möjlighet till arbete och utbildning under en kortare tid på något av våra internationella kontor

  Du har möjligheten att välja mellan två spår:

  Spår 1: Expert

  För dig som vill bli funktionell- eller branschexpert och känd på marknaden som en av få i Sverige med expertis inom ett specifikt Dynamics 365-område.

  Spår 2: Arkitekt

  För dig som vill bli lösningsarkitekt med möjlighet att föra affärs- och lösningsdialoger kopplat till Dynamics 365, arkitektur, BI, säkerhet och andra kringliggande komponenter för att skapa bra lösningar för kund.

  Dig vill vi ha!

  Vi söker dig som har arbetat minst 5 år inom Microsoft Dynamics AX/365/CRM. Vi vill att du som ansöker har någon av följande kompetenser eller erfarenheter:

  • Spetskunskaper kring någon eller några delar av Dynamics 365 som du vill bygga vidare på
  • Stark branschkunskap i kombination med kunskap kring Dynamics 365
  • Bred kunskap kring Dynamics 365-plattformen där du idag agerar som lösningsarkitekt men önskar fördjupa och bredda din kompetens

  Som person har du en drivkraft och nyfikenhet att alltid lära dig mer och också ett stort intresse att dela med dig till andra av din kunskap. Du är en duktig kommunikatör och inspiratör och som påverkar hela team.

  Varför Acando?

  Vi på Acando har växt mycket inom Dynamics. Bara senaste tre åren har vi blivit dubbelt så stora. Ett måste för att kunna hantera och dra effekt av alla de spännande delar som kommer och har kommit inom Dynamics 365 plattformen. Vi har varit och är ledande på plattformen i Sverige med flera globala utrullningar. Men vi vill mer, vårt mål är att vara ledande inom Europa och då behöver vi fortsätta att växa, stärka samarbeten, öka kunskapen om våra branscher och säkerställa att vi har rätt kompetens i en organisation där vi arbetar strukturerat och ansvarsfullt. Tillsammans fortsätter vi denna spännande resa som skapar effekt för våra kunder!

  Acando har länge haft både ett framgångsrika Trainee- och Accelerateprogram riktat till juniora profiler som velat satsa extra och få en skarp inlärningskurva. Nu vill vi även satsa på att bygga de bästa seniora konsulterna!

  Ansökan

  Sista ansökningsdatum är den 12/5 2019. Vi hanterar ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten tidigare. Vi ser fram emot din ansökan!

  #LI-JR2

  Ansök