Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Visuell BI-utvecklare med magiska fingrar

  Göteborg

  Acando genomför idag radikala förändringsprojekt hos företag genom att kombinera djup teknisk kompetens inom Analytics och Business Intelligence med förmåga att transformera organisationer till att leva med sin data och ständigt hitta nya affärer.  

  Triggar det dig att få använda den senaste Analytics-tekniken för att möjliggöra en agil och datadriven organisation? Vill du jobba med projekt både inom klassisk BI, avancerad analys kombinerat med digitaliseringens i övrigt stora möjligheter att åstadkomma disruptiva förändringar? Då är detta jobbet för dig. 

   

  Rollen 

  Som frontend-utvecklare jobbar du med att förvandla och visualisera kundernas behov till affärsnyttiga lösningar där du är ytterst ansvarig för att våra kunder får en den absolut bästa upplevelsen. Du har förmågan att omsätta kundernas behov i en tilltalande design och teknisk lösning samt att driva kommunikation kring utformning och design. Vi tror du är en fena på att visualisera komplexa datamängder till lättförståeliga visualiseringar och analyser. Vi använder oss framförallt av Power BI och Qlik Sense som verktyg för att visualisera och skapa en god användarupplevelse. 

   

  Din profil

  • Universitetsgrad i datavetenskap, systemutveckling eller motsvarande 
  • Minst 2-3 års erfarenhet av BI-frontend 
  • Nyfiken, vetgirig och bra kommunikatör som brinner för att göra data förståelig och användbar för analys samt att skapa god design 
  • Erfarenhet och god förmåga att kunna visualisera krav och behov från kunder i en teknisk lösning med fokus på affärsnytta 
  • Erfarenhet och förmåga att utifrån verksamhetens krav skapa relevanta datamodeller för analys 
  • Kompetens inom test och kvalitet är en fördel 
  • Erfarenhet av Microsofts teknikplattformar, inom Analytics (t.ex. Azure SQL/DW, Datalake, Machine Learning, Streaming Analytics m.m.), men även traditionella utvecklarverktyg (såsom .Net) är en styrka 
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon av våra fokusbranscher: detaljhandel, tillverkning och/eller sjukvård 
  • Erfarenhet av att visualisera data ifrån IOT-baserade lösningar värderas högt 

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy, mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg såväl som det senaste inom våra fokusområden. 

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.   

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder. 

  Vill du veta mer? 

  Tveka inte att kontakta rekryterande chef, Git Carlsson, på git.carlsson@acando.com. Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt 070-878 89 15.  

  Varmt välkommen att ansöka via knappen nedan! 

   

  *LI-MM1

  Ansök