Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Web- och e-handelsutvecklare

  Stockholm

  Många tror att vi på Acando är ett gäng kostymklädda konsulter – och visst finns de här. Men framförallt har vi Sveriges vassaste utvecklare som löser komplexa problem hos våra kunder och som skapar nytta för användare, varje dag. Vi arbetar med många av världens mest spännande företag i teknikens framkant och hjälper dem med allt ifrån utveckling och integration till implementation.

  På Acando strävar vi efter att vara den bästa arbetsgivaren i konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i flera former, bl.a. genom Acando Academy med mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg och det senaste inom våra fokusområden. Vi sätter långsiktiga planer för våra medarbetares utveckling, för att säkra att alla anställda har en tydlig bild av hur framtiden kan se ut och vilka möjligheter som ligger framför dem. På Acando är det möjligt att hela tiden utvecklas. Vi arbetar i uppdrag och i ett klimat som inspirerar till att söka ny kunskap och nya insikter.

  Vår gemensamma vilja att förändra både oss själva och våra kunder märks i lokalerna - det är roligt, drivet och målinriktat. Man delar erfarenheter och erbjuder hjälp, i en inkluderande atmosfär. Vår kultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. På Acando tror vi på att mångfald gör oss både mer effektiva och kreativa, där vi arbetar aktivt med frågan varje dag för att ständigt förbättra oss. Med 2 100 konsulter i 5 länder blir du medlem i en familjär och dynamisk grupp. En samling specialister inom mängder av områden som alla vill uppnå samma sak, men inte är rädda för att tycka olika. Vi vet att vi hela tiden måste utmana - inte bara vad vi gör, utan också hur vi gör det. Acando är mer än managementkonsulter

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vem vi tror du är

  • Du är en driven, kunskapssökande och engagerad utvecklare. Ditt förhållande med .NET har sannolikt klarat sig förbi treårskrisen. Gärna fullstack, så du känner dig trygg med att även hantera frontend inom de projekt du engageras i. Vi tror att du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Du behöver vara bekväm med att röra dig i tekniska miljöer såsom Episerver CMS/Commerce och/eller andra CMS och e-handelsplattformar, med en god förståelse för att arbeta i Azure.  
  • Du uppskattar att arbeta tillsammans med andra, i tvärfunktionella team där öppenhet och kunskapsdelning är en del av vardagen. Du har erfarenhet av att arbeta i agil utvecklingsmetodik och känner väl till dess fördelar och fallgropar. Det är ett plus i kanten om du varit med i ett eller flera utvecklingsprojekt av mer omfattande karaktär, gärna inom e-handel.

  Du är precis lika välkommen att söka jobbet oavsett om du har en akademisk examen eller inte. Våra team består idag av en blandning av alla möjliga bakgrunder, så 'bring it on'! Senioritet är viktigt, men inte ett krav. Rätt inställning, hög motivation och stort engagemang är viktigare.

  Om du dessutom är en individ som vet att "great things are built by great teams", då är Acandos utvecklarteam rätt plats för dig!

  Vid frågor hör av dig till Sandra Johansson Järdö sandra.jardo@acando.com

   

  *LI-AS1 

   

  Ansök