Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Dynamics 365-utvecklare med inriktning CRM

  Stockholm

  Älskar du att analysera komplexa problem, skapa robusta lösningar och vara involverad i flera olika projekt med både nya och befintliga kunder? Vill du ansluta till ett team där just din insats kommer göra stor skillnad och ta ett bredare ansvar för leveransen? Missa inte chansen att arbeta i teknikens framkant med drivna kollegor!

  Rollen
  Affärsområdet Dynamics 365 på Acando växer och en stark efterfrågan gör att vi nu stärker upp vårt team. Som utvecklare inom affärsområdet Dynamics 365 jobbar du tillsammans med teamet för att utveckla våra spännande kundprojekt. Med din tekniska kompetens kommer du att vara en nyckelperson i teamet, framför allt när det kommer till vidareutveckling av befintliga lösningar. Det finns även möjlighet att arbeta med nya kunder i införandeprojekt. Som konsult förstår du kundernas behov och hjälper dem att omvandla behoven till smarta lösningar i systemet.

  Exempel på arbetsuppgifter är att delta på kundmöten, kravställa, utveckla och designa tekniska lösningar samt utföra test av lösningar. Hos oss får du möjligheten att fördjupa dig och utvecklas inom det område du brinner för. Beroende på vilken bakgrund du har kan rollen variera.

   

  Din profil

  • .Net (C#) eller stark kunskap inom Java, alternativt liknande språk med viljan att gå över till C# 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

  Meriterande

  • Relevant högskole – eller universitetsutbildning
  • Erfarenhet av CRM-system
  • Dynamics CRM med certifiering inom Dynamics 365
  • JavaScript
  • Webservices/ Web API
  • Automatiserad testing av backend- eller frontend-komponenter
  • Azure
  • SQL server
  • God kommunikationsförmåga, då du kommer arbeta med människor i alla typer av roller

   

  Vi erbjuder dig
  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildning inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden. 

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och det finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.  

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder. 

  Vill du veta mer?
  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Erik Lindeberg, rekryterande chef

  Jacob Ranmo, rekryterare

  Se en kortfilm om vår implementation av Dynamics 365 hos Folkspel.

  Eller vill du veta mer om våra Dynamicsmedarbetares åsikter, läs vår blogg!

  #LI-JR2

   

  Ansök

  Träffa teamet

  Erik Lindeberg

  Business Team Manager Dynamics 365

  Vad tycker du kännetecknar ett bra team?

  Till att börja med är det viktigt att känna varandra, och att känna till varandras styrkor och svagheter. Det skapar en trygghet och därmed bättre förutsättningar. En mix av ålder, kön och bakgrund skapar ofta en bra gruppdynamik.

   

  Vad får dig att vilja gå upp på morgonen?

  Jag har alltid tyckt att det är roligt att träffa folk och har en strävan att lära mig något nytt av de personer jag omger mig med. Jag känner att det finns ett härligt driv och en bra anda på kontoret. Dessutom tycker jag att det är stimulerande att omge mig av kompetenta kollegor. Jag gillar utmaningen med att få ut rätt personer på rätt uppdrag. Att få till den där rätta matchen blir enklare ju mer jag lär känna mitt team.