Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando bildar nytt partnerskap med NetSuite

  Acando blir partner med NetSuite – en leverantör av ett agilt, molnbaserat ERP-system. Acando har sedan tidigare partnerskap med både SAP och Microsoft och utökar nu sin kapacitet kring affärssystem.

  NetSuite har en genomsnittlig implementationstid om cirka 103 dagar, från start till go-live, och är därmed en plattform som kräver mindre startkapital och tidsåtgång. NetSuites fokusmarknad är framför allt snabbt växande företag och agila dotterbolag.

  - Netsuite är en strategisk satsning för Acando och det känns riktigt inspirerande att få dra igång detta. Vi har sett ett behov av en plattform som är agil och samtidigt tidsbesparande att få på plats och som samtidigt kompletterar våra andra större plattformserbjudanden säger Christer Norrman, VD Acando Sverige.

  - Med Netsuite som partner kan vi tillsammans hjälpa en ny kategori av kunder med snabbare implementationer, säger Jimmy Löfström, Practice Lead för Netsuite på Acando.

  - Som en del av vår ökade satsning på den nordiska marknaden är vi väldigt glada att få med Acando ombord och vi tror att Acando är en bra match för Netsuite, våra kunder och regionen, säger Chris Norfolk, Channel Sales Director UK&I, Benelux och Nordics på NetSuite.

  NetSuite förvärvades nyligen av Oracle och har en stark position inom mid size-segmentet.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Anna Ohlsson anna.ohlsson@acando.com +46 (0)70-413 41 79