Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando har utnämnts till Årets Partner för mest innovativa lösning av Microsoft

  Varje år delar Microsoft ut pris till partnerföretag som utmärkt sig extra inom olika kategorier – däribland ”mest innovativa lösning”, som Acando nu har vunnit för 2017. Nomineringen innebär att kunden framgångsrikt brutit ny mark med en innovativ lösning byggd på Microsofts teknologi.

  Motiveringen för vinsten lyder: “Vinnaren har ett flertal lyckade projekt bakom sig där man genom kreativa lösningar hjälpt kunderna i deras digitala transformation. Man har bland annat hjälpt en kund att reducera matsvinn genom användandet av Azure, Power BI och Machine Learning. För en annan kund har man använt Machine Learning för att ta reda på vilka anbud som verkligen ska besvaras och i ytterligare ett fall har man tagit fram en lösning för att avgöra vilka lunginflammationspatienter som riskerar att få ett eskalerande sjukdomsförlopp.”

  - Vi har ett nära samarbete med Microsoft och vi är tacksamma över de fina utmärkelser vi fått hittills i år. Under 2017 har vi blivit tilldelade utmärkelsen Årets landspartner i Sverige, blivit en del av Microsoft Inner Circle och nu fått pris för årets mest innovativa lösning, en kategori som vi också vann 2016, säger Magnus Carlsson, Chief Innovation Officer, Acando.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Anna Ohlsson, Head of Marketing & Communications anna.ohlsson@acando.com +46 (0)70-413 41 79