Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando hjälper kycklingproducent att kommunicera med uppfödare

  Acando skapar ett modernt mobilanpassat gränssnitt till en marknadsledande kycklingproducent. Det nya gränssnittet förstärker producentens ställning på marknaden och förenklar kommunikationen med uppfödare.


  Producenten förser dagligvaruhandeln och storhushåll med kycklingprodukter och har en rad uppfödare knutna till sig. För att produktionen ska kunna fortgå är kommunikationen partnerna emellan oerhört viktig. Kommunikationen, som tidigare skett via främst mejl och telefonsamtal, ska nu istället ske med hjälp av ett modernt och mobilanpassat gränssnitt.

  - Acando har anlitats av kycklingproducenten för att digitalisera kommunikationsprocessen. Med den nya lösningen kommer kunden kunna lägga upp planer för produktion som uppfödarna enkelt kan godkänna. All kommunikation med uppfödarna samlas dessutom på samma ställe, säger Mårten Henriksson, konsult på Acando.

  För att inte bara skapa effektiv kommunikation, utan även göra producenten mer attraktiv hos olika kycklinguppfödare, har Acando fokuserat mycket på hur uppfödarna vill kommunicera och de har agerat kravställare i projektet.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Anna Ohlsson anna.ohlsson@acando.com +46 (0)70-413 41 79