Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando lanserar ny tjänst för molnbaserad analys

  Acando lanserar nu Darwin for Cloud, nästa evolution av det framgångsrika ramverket Darwin, som förenklar analys av stora mängder komplexa data. Hela plattformen kan enkelt integreras med marknadsledande moln-plattformar, såsom Microsoft Azure. Därmed läggs grunden för en helt tjänstebaserad leverans, utan krav på licenser eller hårdvara.

  Darwin for Cloud är motorn som driver resan mot en molnbaserad plattform med stöd för tekniker som predictive analytics och machine learning. Med Darwin for Cloud skapas datasjöar och datalager som svarar upp mot dagens krav på både snabbrörlighet och bearbetningskraft. Det öppnar exempelvis upp möjligheten till analys av kundbeteenden och uppkopplade produkter, och gör det möjligt att förutse eskalerande sjukdomsförlopp och maskiners servicebehov.

  - Darwin for Cloud och Microsoft Azure skapar tillsammans en snabbrörlig, skalbar och kraftfull plattform för att möjliggöra den moderna datadrivna organisationen. Darwin har funnits i många år och vi har ett stort antal kunder som nu får möjlighet att bearbeta sin data i Microsofts molnbaserade ekosystem av tjänster för avancerad analys, säger Magnus Björk, Head of Analytics, Acando.

  Vill du veta mer om Darwin for Cloud?

  Vill du veta mer?

  Kontakta Anna Ohlsson, Head of Marketing & Communications anna.ohlsson@acando.com +46 (0)70-413 41 79