Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando och K3 Software Solutions skapar skräddarsydd lösning för modeindustrin

  Acando och K3 Software Solutions ingår ett strategiskt och unikt partnerskap för att erbjuda en skräddarsydd lösning åt modeindustrin. K3:s ax|is fashion är integrerad med Dynamics 365 och stödjer hela livsproduktcykeln från design till försäljning.


  Lösningen underlättar översikten över lagersaldon och inkluderar möjlighet till säsongs- och sortimentshantering. Det är ett system som stödjer ett växande och mer skräddarsytt utbud och skapar större utrymme för både visualisering och spårbarhet.

  - Vi ser att svenska detaljhandlare har ett stort behov av att optimera sina kärnprocesser för att kunna ta nya marknadsandelar och växa lönsamt på en utmanande marknad. Acandos och K3:s första gemensamma kund väntas gå live med en levererad molnlösning under vintern, vilket vi ser mycket fram emot, säger Olof Åkesson, Head of Marketing & Sales, Acando.

  - Vi är övertygade om att partnerskapet med Acando, i kombination med K3:s erfarenhet av modeindustrin, kommer att generera ett stort värde för våra kunder. Vi gläds redan åt gemensam framgång och ser fram emot att samarbeta vidare för att hjälpa modebolag att driva förändring i sina verksamheter, säger Sander Schoneveld, Managing Director, K3 Software Solutions.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Anna Ohlsson, Head of Marketing and Communications anna.ohlsson@acando.com +46 (0)70-413 41 79