Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando skapar snabbrörlighet hos detaljhandlare

  Detaljhandelsmarknaden genomgår just nu stora förändringar, med många nya företag inom området. De stora aktörerna måste vara snabbrörliga för att stå sig i konkurrensen och behålla sin position. Ett av Sveriges största detaljhandelsföretag har tagit hjälp av Acando just för att bli mer agila i sitt arbetssätt.

  Företaget är marknadsledande och har en stark finansiell position men konkurrensen blir allt hårdare när lågprisföretag, e-handel och traditionella konkurrenter tar större delar av marknaden. Att skapa bättre förutsättningar för att kunna ta tillvara på interna resurser och få ut mer effekt till butik snabbare blir därför avgörande.

  En viktig del i förändringen handlar om att kunden vill få ett mer agilt arbetssätt. Det kommer i sin tur leda till ökat genomslag i butik och snabbare time-to-market. Det leder också till bättre förutsättningar för medarbetarna och bidrar till högre motivation och engagemang.

  - Acando leder och koordinerar förändringsarbetet tillsammans med kunden. I det ingår att leda ett change-team och att vara expertrådgivare inom förändringsledning, säger Olof Åkesson, Head of Sales på Acando.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Anna Ohlsson anna.ohlsson@acando.com +46 (0)70-413 41 79