Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando Tyskland förvärvar specialist inom Microsoft Dynamics 365, Anywhere.24

  Acando GmbH meddelar idag förvärvet av Anywhere.24 GmbH - ett företag specialiserat på Microsofts lösning Dynamics 365 CRM.

  Anywhere.24 erbjuder molnbaserade lösningar och är en av Tysklands ledande Microsoft partner inom Dynamics 365. Med över 15 års erfarenhet av CRM är företaget aktivt i hela Tyskland och särskilt välkänt för sin integrerade användning av hela produktserien inom Microsoft Dynamics 365. Anywhere.24 har 60 anställda och huvudkontor i München.

  Med verkan från och med den 1 januari 2018, förvärvar Acando GmbH 100 procent av aktierna i Anywhere.24 GmbH. Verksamheten kommer att vara under fortsatt ledning av Ralf Hertneck och Thomas Geiger.

  - Uppköpet av Anywhere.24 stärker vårt erbjudande ytterligare, framför allt inom Microsoft och molnbaserade lösningar. Det, kombinerat med Acandos expertis inom mobilitet, gör det möjligt för oss att erbjuda unika tjänster som kombinerar alla aspekter av den digitala livscykeln med ett stort fokus på att skapa värde för våra kunder, säger Guido Ahle, vd Acando GmbH.

  - Som ett resultat av sammanslagningen med Acando Tyskland blir Anywhere.24 en central del i Acandos Dynamics 365-strategi, tillägger Olof Åkesson, medlem i Acandos koncernledning med ansvar för samverkan mellan länderna.

  - Acandos expertis inom konsultverksamhet och teknik, i kombination med Anywhere.24s djupgående kunskap inom CRM, kommer att utöka våra marknadsandelar ytterligare. Att bli en del av Acando förbättrar vår förmåga att exekvera avsevärt och vi har nu möjlighet att genomföra större och mer komplexa projekt, både i Tyskland och internationellt, säger Ralf Hertneck, vd Anywhere.24 GmbH.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Anna Ohlsson anna.ohlsson@acando.com +46 (0)70-413 41 79