Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando utökar sitt partnerskap med SAP till att omfatta SAP S/4HANA Cloud

  Acando fortsätter sin satsning på partnerskapet med SAP, och adderar SAP:s intelligenta moln-ERP till portföljen av produkter som man återförsäljer.

  SAP har gått från att driva en Cloud First-strategi till en tydlig positionering kring Cloud Only. För flaggskeppet SAP S/4HANA innebär det att den publika molnlösningen SAP S/4HANA Cloud står i fokus. Acandos ambition är att vara en ledande partner inom SAP:s molnlösningar och har därför valt att certifiera sig som återförsäljare.

  - För Acandos kunder är ofta frågor kring innovationshastighet, datadrivna beslutsprocesser och effektiv skalbarhet avgörande. Med SAP S/4HANA Cloud ser vi stora möjligheter att på ett rationellt sätt implementera och få tillgång till en mängd inbyggda förmågor kring maskininlärning, prediktiv analys och best practice-processer, alltid uppdaterade och alltid tillgängliga, säger Carl-Magnus Månsson, vd och koncernchef på Acando.

  - Som en del av vår omfattande satsning på affärssystem i molnet är vi väldigt glada att Acando så tydligt visar att de vill vara med oss på vår resa, och vi tror att Acando är en bra partner kring SAP S/4HANA Cloud för våra bestående och potentiella kunder samt i regionen i stort, säger Mats Holmberg, partneransvarig på SAP Svenska.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Anna Ohlsson anna.ohlsson@acando.com +46 (0)70-413 41 79