Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando vinner ramavtal med Systembolaget

  Avtalet avser tjänster inom IT- och verksamhetsutveckling och gäller bland annat konsultstöd och tjänster inom digitalisering och IT-arkitektur. Avtalet gäller under två år, med möjlighet till förlängning ytterligare ett år.

  - Acandos affärsidé är att tillsammans med sina uppdragsgivare öka verksamhetsnyttan genom att förbättra och effektivisera processer och släppa lös kreativitet och samarbetet i organisationer med nya digitala lösningar och hjälpmedel. Vi är en av få nordiska leverantörer som är bred nog att kunna leverera på samtliga av de roller som Systembolaget önskade, säger Anders Lundgren affärsområdeschef Acando.

  - Acandokoncernen har en historia med enheter som genomfört marknadsledande projekt på Systembolaget sedan 2008 och det är tillfredsställande att se att Systembolaget väljer att ge Acando sitt förtroende vad avser verksamhets- och IT-utveckling. Det rimmar väl med vår ambition att vara det nordiska alternativet som kan stötta stora organisationer med att väva samman Management och IT genom digitalisering, säger Carl-Magnus Månsson, vd och koncernchef Acando.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Anna Ohlsson anna.ohlsson@acando.com +46 (0)70-413 41 79