Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando/CGI ingår strategiskt partnerskap med Stibo Systems och stärker sitt globala erbjudande inom masterdata management

  Acando/CGI har ingått ett strategiskt partnerskap med teknikbolaget Stibo Systems. Partnerskapet ger Acando/CGI förmågan att leverera mer heltäckande lösningar kring masterdata management, product information management och product lifecycle management.

  Acando har levererat tjänster inom masterdata management (MDM) med stor framgång i mer än 15 år och har en välbeprövad metodik för att öka kunders mognad och strategiska position mot ett digitalt ledarskap. Acando har arbetat med ett affärsfokuserat och skalbart ramverk som låter kunderna växa i mognad på ett flexibelt sätt. Detta kompletteras nu med Stibo Systems tekniska lösning som är skalbar, har ett flexibelt implementationssätt och fokuserar på affärsnytta.

  - Acando är en erkänd leverantör av digital transformation, med fokus på framtida behov. Vi ser vikten av att kunna leverera tjänster som stödjer våra kunder i att få kontroll över sina data och som hjälper dem att med enkelhet hantera sina data i en allt komplexare och mer snabbrörlig miljö. Genom att komplettera verksamhetserbjudandet med en teknisk plattform kan vi nu vara en helhetspartner, som finns med i hela resan och som är oberoende av andra affärssystem, säger Tobias Nilsson, Head of Advisory & Transformation region Mid och ansvarig för Acandos MDM-erbjudande.

  - Genom ett tydligt partnerskap som täcker hela Norden stärker vi CGI:s erbjudande som global leverantör av masterdata. Samtidigt lyfter vi verksamheten med de metoder och operativa modeller som Acando tillför, säger Cécile Seon, Vice President för CGI Frankrike.

  - Vi är väldigt glada att välkomna Acando/CGI som partner. Deras kunskaper inom Stibo Systems Multidomain MDM-lösningar kombinerade med 15 års erfarenhet av digital transformation kommer att behövas för företag som vill överleva transformationsresan, arbeta agilt och skapa marknadskännedom genom att hantera flera datadomäner i en enda integrerad lösning, säger Uffe Byskov, VP Channel & Alliances EMEA, Stibo Systems.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Tobias Nilsson tobias.nilsson@acando.com +46 (0)73-082 55 33