Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Microsoft utser Acandos Tobias Lång till FastTrack Recognized Solution Architect inom Dynamics 365

  Tobias Lång får utmärkelsen FastTrack Recognized Solution Architect av Microsoft, tack vare sin långa erfarenhet och expertis inom Dynamics 365-plattformens arkitektur. Att kunna påvisa en djupgående teknisk kunskap om lösningen, och hur man med rätt arkitektur skapar hållbar affärsnytta och därmed verkligt mervärde för Acandos kunder, har varit avgörande för att få utmärkelsen.

  Tobias Lång är Chief Solution Architect på Acando, och får tilldelningen av Microsofts egna ingenjörsteam, tack vare sina expertkunskaper inom den tekniska arkitekturen i CRM- och ERP-lösningar som baseras på Dynamics 365. Tobias har en lång och gedigen erfarenhet som lösningsarkitekt vid komplexa implementationer som kräver både snabbhet och precision, framförallt inom retail och manufacturing. Med sin kompetens inom Dynamics 365 och molnplattformen Azure, har Tobias visat att han har förmågan att förse Acandos kunder med best practices och en skräddarsydd arkitektur som passar just dem och som genererar ett bestående affärsvärde.

  – Efter att ha arbetat i mer än tio års tid med Microsoft Business Applications känns det fantastiskt kul att få detta erkännande av Microsoft. Förändringsprojekt baserade på Dynamics 365 kräver en gedigen laginsats och jag är djupt tacksam över alla duktiga kollegor på Acando som jag fått arbeta tillsammans med genom åren och som har gjort detta möjligt, säger Tobias Lång, Dynamics 365 Chief Solution Architect på Acando.

  – Vi är extremt stolta över vårt kompetenta Dynamics 365 arkitektturteam, och framförallt Tobias Lång som får denna utmärkelse både för sin kompetens och för att de implementationer vi gör verkligen skapar skillnad och skapar affärsnytta hos våra kunder, säger Mattias Paulsson, Senior Vice President Dynamics 365 på Acando.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Anna Ohlsson anna.ohlsson@acando.com +46 (0)70-413 41 79