Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Trustly väljer NetSuite och Acando för att underlätta den internationella expansionen

  Trustly Group har valt Acando som partner för implementationen av ERP-systemet NetSuite. Det nya systemet ska effektivisera företagets processer och förenkla en fortsatt internationell expansion.

  Trustly är ett svenskt fintechföretag som erbjuder direktbanksbetalningar i 29 europeiska länder. De senaste åren har företaget vuxit kraftigt och en fortsatt internationell tillväxt står högt på agendan. För att underlätta resan har Trustly sökt ett flexibelt ERP-system som både kan effektivisera företagets processer och har kapacitet att stödja en global utökning av verksamheten. Med detta i åtanke valde man NetSuite, och Acando har fått uppdraget att projektleda och säkerställa en smidig implementation.

  – NetSuite har med stor framgång hjälpt andra snabbväxande företag. I kombination med Acandos rutinerade projektledning och tidigare erfarenheter av den här typen ERP-implementationer har vi bästa möjliga förutsättningar för ett framgångsrikt samarbete, säger Jonas Palmqvist, CFO på Trustly.

  – Det är med stolthet, glädje och entusiasm som vi går in i detta partnerskap. Trustly är ett väldigt intressant och inspirerande företag med offensiva tillväxtplaner, vilket gör att vi gärna vill vara med och hjälpa till under deras resa, säger Jimmy Löfström, Practice Lead på Acando.

  Acando har sedan tidigare partnerskap med Microsoft och SAP. NetSuite är det senaste tillskottet av affärssystem, och man har ambitionen att bli den ledande partnern inom NetSuite på alla sina marknader.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Anna Ohlsson anna.ohlsson@acando.com +46 (0)70-413 41 79