Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Emerging Technology Assessment

  Hur kan AI, drönare eller blockchain skapa konkurrensfördelar för ert företag?

  Smarta digitala ekosystem har öppnat dörrarna till en värld av möjligheter. I dag kan ny teknologi snabbt implementeras och kombineras med existerande system för att skapa bättre flöden och erbjudanden. Det kan dock vara utmanande att veta vilka teknologier som skapar mest värde och för att göra en affärsmässigt relevant investering, krävs en utvärdering och analys av vad som passar den egna verksamheten.

   “Discovery consists of seeing what everybody has seen and thinking what nobody has thought”
  Albert von Szent-Gyorgyi, Nobel Prize of Medicine 1937

  Acando har skapat Emerging Technology Assessment, för att på kort tid kunna utvärdera hur just er organisation kan omvandla nya teknologier till affärsmöjligheter. Ni får hjälp med en utvärdering och prioritering baserat på potentiellt framtida affärsvärde, och idéer för hur realiseringen skulle kunna gå till. Vårt engagerade team av rådgivare och tekniska experter ger er en djupare förståelse för möjligheten att ta en ny position på marknaden.

  Börja utforska! På riktigt.

  Efter genomförd analys hjälper vi er gärna att snabbt komma igång med att utforska och testa er fram inom de teknologier som är mest relevanta för er verksamhet. Detta kan innebära allt ifrån en implementering av blockchain-teknologi för att minska risker och ledtider i värdekedjorna, till att använda er av AR-teknologi och röststyrning för en bättre kundupplevelse.

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Dan Green Malmö dan.green@acando.com +46 (0)70-239 93 00

  Eller vill du bli kontaktad?