Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Agile Analytics Platform – Acando Darwin

  Att överblicka och utvinna nya möjligheter ur en ständigt ökande informations-tornado är en utmaning för varje företag och organisation idag. Informationslandskapet blir ständigt mer komplext och omfattande, samtidigt som möjligheten aldrig har varit större att omvandla data till affärer.

  Vi vågar utlova en reduktion av utvecklings- och förvaltningstid på minst 70% jämfört med traditionella lösningar för de som använder Darwin

  Acando har många års erfarenhet av Business Intelligence och Analytics och har genom åren byggt upp ett ramverk - Acando Darwin - som rönt mycket uppmärksamhet och fått stor spridning bland våra kunder. Som grund för ramverket används allmän praxis och väl beprövade mönster utifrån våra egna och andras erfarenheter. Acando Darwin används för att helt automatisera byggnationen av en plattform för hantering av alla typer av data, i molnet eller på marken. Det är baserat på Microsoft Azure och SQL Server och bygger på en referensarkitektur där bland annat Data Warehouse, Data Lakes, Machine Learning och Selfservice BI har sin givna plats.

  Ska du förnya ditt befintliga datalager eller bygga nytt för att säkerställa datakvalitet och effektivitet i verksamhetens analyser? Söker du en plattform som möjliggör kontroll samtidigt som du får flexibilitet och möjlighet att möta upp mot ständiga krav på förändring? Vi hjälper dig gärna - prata med oss om Acando Darwin idag!

  Acando Darwin är ett av våra mest effektiva erbjudanden och därmed kvalificerat som en Acando Accelerator. Detta betyder att vi har en extra garanti för dig som kund. Till en Acando Accelerator finns alltid:

  • Tydliga och mätbara effekter i verksamheten, vilka påvisats genom tidigare införanden
  • En väl beprövad metod för införande av lösningen
  • Utbildning och certifiering av de konsulter som inför lösningen hos kund

   

  Magnus Björk Göteborg magnus.bjork@acando.com +46 (0)76-820 13 48
  Nyhet Acando lanserar ny tjänst för molnbaserad analys

  Acando lanserar nu Darwin for Cloud, nästa evolution av det framgångsrika ramverket Darwin, som förenklar analys av stora mängder komplexa data. Hela plattformen kan enkelt integreras med marknadsledande moln-plattformar, såsom Microsoft Azure. Därmed läggs grunden för en helt tjänstebaserad leverans, utan krav på licenser eller hårdvara.

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Magnus Björk Göteborg magnus.bjork@acando.com +46 (0)76-820 13 48

  Eller vill du bli kontaktad?