Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Analytics for Real Estate Companies

  Ta bättre beslut med Acando Real Insights, ett erbjudande speciellt framtaget för fastighetsbranschen.

  Många företag upplever idag stora utmaningar med att sammanställa information från flertalet olika källor för att göra denna tillgänglig för beslutsfattare på olika nivåer. Fastighetsbolag har särskilda behov av analys kopplat till beståndet av fastigheter.

  Få koll på kostnader, intäkter och hyreskontrakt för allt från fastigheter hela vägen ner till enskild enhet

  För att möta fastighetsbolagens behov, har Acando tagit fram en lösning som är speciellt avsedd för fastighetsbolag – Acando Real Insights. Real Insights är en paketering som gör det möjligt att få koll på kostnader, intäkter och hyreskontrakt för allt från fastigheter, hela vägen ner till enskild enhet. Genom att få en bra överblick över era data kan både affärsmöjligheter och besparingar hittas, något som är extra viktigt i en bransch som kan påverkas av marknadens nycker. 

  Acando Real Insights är ett dynamiskt analysverktyg som på ett enkelt och smidigt sätt konsoliderar data från flera olika system samtidigt. Real Insights är helt interaktivt vilket innebär att användaren själv kan filtrera data efter vad han eller hon önskar. Detta ger större utrymme för användarens kreativitet.

  Ni som kund väljer själv om lösningen placeras i molnet eller på plats i egna lokaler. När väl uppsättningen är klar skalas den enkelt upp vid ytterligare behov.

  Vill du veta hur du kan få databaserade insikter i dina fastighetsaffärer? Se vårt webinar där vi introducerar Acando Real Insights.

  Soran Rashidzadeh soran.rashidzadeh@acando.com +46 (0)72-500 48 09

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Soran Rashidzadeh soran.rashidzadeh@acando.com +46 (0)72-500 48 09

  Eller vill du bli kontaktad?